OnePlus akıllı telefon ve kulaklıklar için farklı bir strateji belirleyecek

OnePlus 11 Pro

Çinli teknoloji şirketi OnePlus, bu defa iki Nord modeli üzerinde birden çalışıyor. Üstelik kablosuz kulaklık modelleri de henüz bu planın içerisinde değil!

OnePlus akıllı telefon ve kulaklıklar için farklı bir strateji belirleyecek. OnePlus, yakın zamanda Hindistan’da piyasaya çıkarılacak olan Nord markalı yeni cihazlarına dair ipuçları veriyor. Bu cihazların piyasaya sürülmesini işaret eden şirket, resmi web sitesinde bir mikro site oluşturdu. Aynı zamanda, e-ticaret platformu Amazon da Nord 3 5G akıllı telefon ve Buds 2r için bir sayfa oluşturarak bu ürünlerin platformda satışa sunulacağını belirtti. Çinli marka, OnePlus Nord Buds 2r’nin 5 Temmuz‘da Hindistan’da piyasaya çıkacağını duyurdu.

oneplus katlanabilir telefon

Resmi web sitesindeki mikro site, iki yeni telefon ve bir TWS kulaklık olmak üzere, yakın zamanda piyasaya çıkarılacak üç yeni OnePlus Nord cihazını gösteriyor. Yeni telefonların isimleri direkt olarak belirtilmiyor, bunun yerine “Yeni Nord #1” ve “Yeni Nord #2” olarak listeleniyorlar. OnePlus, bu Nord telefonlarının ne zaman piyasaya sürüleceğini açıklamadı. Ancak, gelen raporlar her iki cihazın da OnePlus Nord Buds 2r ile birlikte 5 Temmuz’da Hindistan’da duyurulabileceğini ifade ediyor.

oneplus 11 official teaser

OnePlus akıllı telefon ve kulaklıklar için farklı bir strateji belirleyecek

Önceki raporlara bakılırsa, yeni Nord telefonları Nord 3 5G ve Nord CE 3 olarak adlandırılacak ve geçen yılın Nord 2 ve Nord CE 2 modellerinin yerini alacak. Mikro site, Yeni Nord #1 modelinin (diğer bir adıyla Nord 3 5G) markanın ikonik uyarı kaydırıcısına sahip olacağını onaylıyor. Merkezi delikli bir ekran ve yeşil renk seçeneği ile gözüken akıllı telefonun yanında, Yeni Nord #2 (yani Nord CE 3) hakkında herhangi bir bilgi verilmiyor. Ancak marka, yaklaşan Nord cihazları hakkında daha fazla bilgiyi önümüzdeki günlerde açıklayacağını duyurdu.

OnePlus katlanabilir telefon

OnePlus Nord Buds 2r modelinin ise Derin Gri ve Üçlü Mavi renk seçenekleriyle geleceği belirtildi. Kulaklık, Nord Buds 2 modeline benzer yarı kulak içi tasarımı ile gelerek, sap ve silikon kulak uçlarını koruyor. OnePlus akıllı telefon ve kulaklıklar için farklı bir strateji belirleyecek.

Dua Lipa meme uçlarının görünmesini umursamadı! Hiç giyinmeseydin!