OnePlus 12 kamera detayları netleşiyor

oneplus 11 official teaser

OnePlus’ın merakla beklenen yeni modeli OnePlus 12 serisi hakkında önemli bilgiler gelmeye devam ediyor.

OnePlus 12 kamera detayları netleşiyor. OnePlus 12’nin ortaya çıkması biraz daha zaman alacak gibi görünüyor, çünkü daha önceki duyumlar, şirketin bu yılın ikinci yarısında tam anlamıyla bir güncelleme yerine önemli bir yükseltme üzerinde yoğunlaştığını belirtiyordu. Yogesh Brar’ın raporuna göre, cihaz aslında önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülecek ve Aralık 2023’te Çin’deki raflarda yerini alacak.

OnePlus Nord CE 3 Lite 2

OnePlus 12 ile ilgili detaylar belirginleşmeye başladı; yeni bir ana kamera sensörü ve daha ileri düzeyde bir telefoto özelliği vaat ediliyor. Rapor, birkaç önemli iyileştirmenin altını çiziyor. Muhtemelen en dikkat çekici yükseltme kamera bölümüyle ilgili olacak.

OnePlus 11R

OnePlus 12 kamera detayları netleşiyor

Ana sensör, Oppo Find X6 Pro’da olduğu gibi, bir inçlik bir imaj sensörü ile değiştirilecek gibi duruyor. Duyumlarda, ayrıca yeni bir telefoto lensi de gündeme geliyor. Bu, 32MP Sony IMX709 RGBW biriminin hala telefoto düzenlemesi için kullanılacağını, ancak daha kaliteli bir lens ile eşleştirileceğini işaret ediyor. OnePlus 11’in sadece 2x zoom özelliği olduğunu ve kalite açısından oldukça güçlü olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, daha yüksek zoom kapasitesi görmeyi umuyoruz.

OnePlus 11

Ekran, bir sonraki nesil panel ile yükseltme alacak. Eğer tahmin etmek gerekirse, bir LTPO4 OLED panel olacak. OnePlus 12’nin daha hızlı bir şarj özelliği sunacağı ve simetrik bir tasarıma sahip olacağı belirtiliyor. Aslında, bu son noktanın tam olarak ne anlama geldiğini pek bilmiyoruz, ancak belki de arka kamera adasına işaret ediyor. Muhtemelen, bu kamera adası merkezde konumlandırılacak. OnePlus 12 kamera detayları netleşiyor.

OnePlus yeni klavyesi ile beğeni topladı