OnePlus Ace Pro’nun çıkış tarihi belli oldu

OnePlus Ace Pro

OnePlus Ace Pro’nun geçtiğimiz hafta ertelenmek zorunda kalan tanıtım etkinliği için yeni tarih belirlendi.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden OnePlus, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Yeni amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 10T’yi bu ayın başında resmi olarak tanıtan şirket, şimdi de bir diğer telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor.

OnePlus Ace Pro adını taşıyan ve son haftalarda çeşitli sızıntılarla gündeme gelen bu yeni OnePlus modelinin geçtiğimiz hafta resmi olarak tanıtılması bekleniyordu. Ancak jeopolitik bazı sebepler Çinli telefon üreticisinin bu yeni telefonu tanıtmasına engel oldu. Bu engelleri kısa sürede aşan OnePlus, Ace Pro’nun yeni tanıtım tarihini açıkladı. Telefon, 9 Ağustos’ta Çin’de düzenlenecek etkinlikte resmi olarak tanıtılacak.

OnePlus Ace Pro 2

OnePlus Ace Pro, OnePlus 10T ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. Zaten telefon OnePlus 10T’nin farklı pazarlar için hazırlanmış bir versiyonu olarak lanse ediliyor.

Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alan telefon, 6.7 inç AMOLED ekranla geliyor. Ekranın yenilenme hızı ise 120Hz. 4800 mAh bataryaya sahip telefon, 150W hızlı şarj özelliğiyle geliyor.

Telefonun kare bir tasarıma sahip üçlü arka kamerasındaki ana lens 50 megapiksel ve 60 fps’de 4K video kaydedebiliyor. 50 megapiksellik bu ana lense 8 ve 2 megapiksellik iki lens daha eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 16 megapiksel.

OnePlus 10T gibi Ace Pro da 8 GB ve 12 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneğiyle satışa sunulacak. Telefonun dahili depolama alanı ise 256 GB.

Bu noktada Ace Pro hakkında belirsizliğini koruyan önemli detaylar fiyatı ve hangi bölgelerde satışa sunulacağı.

Netflix oyunlarını oynayan yok