Motorola ve Google 2024 Razr Serisi İçin Yapay Zeka Desteği Alıyor

Motorola ve Google 2024 Razr

Motorola ve Google 2024 Razr serisi için kolları sıvadı. Yapay zeka destekli birçok yeni özellik ekliyor. Bu yenilikler, kullanıcıların günlük hayatını daha kolay ve zengin hale getirmeyi hedefliyor.

Motorola, yeni Razr serisine Google’ın yapay zeka asistanı Gemini’yi entegre ediyor. Razr kullanıcıları, dış ekranlarından Gemini’ye doğrudan erişim sağlayarak çeşitli görevlerde destek alabilecekler. Gemini, kullanıcılara projelerde rehberlik etmekten seyahat planlamaya, e-postalar yazmaktan teşekkür notları oluşturmaya kadar geniş bir yelpazede yardımcı olacak. Ayrıca, Google Haritalar, YouTube, Flights, Gmail ve Drive gibi popüler Google uygulamalarına kolay erişim imkanı sunacak.

Motorola ve Google 2024 Razr Serisi: Üç Aylık Ücretsiz Gemini Advanced Erişimi

Yeni Razr kullanıcıları, Google’ın en gelişmiş yapay zeka modellerine erişim sağlayan Gemini Advanced’a üç ay boyunca ücretsiz olarak erişebilecekler. Bu teklifin içinde 2 TB bulut depolama alanı ve Google One AI Premium planı da bulunuyor. Kullanıcılar, bu süre zarfında Gemini’yi Gmail, Docs gibi favori Google uygulamalarında kullanarak deneyimlerini daha da zenginleştirebilecekler.

Motorola ve Google 2024 Razr

Google Mesajlar’a entegre edilen Photomoji özelliği, kullanıcıların favori fotoğraflarını kişiselleştirilmiş emojilere ve çıkartmalara dönüştürerek mesajlara renk katıyor. Ayrıca, Magic Compose ile kullanıcılar çeşitli stillerde (Heyecanlı, Rahat, Resmi, Kısa) önerilen mesaj yanıtları alarak yaratıcılıklarını mesajlarına yansıtabilirler.

Motorola ve Google 2024 Razr Serisi: Google Fotoğraflar ile Gelişmiş Dış Ekran Deneyimi

Razr cihazlarının dış ekran deneyimini daha da iyileştirmek için Google Fotoğraflar’a erişim sağlanıyor. Kullanıcılar, telefonlarını açmadan yerel veya bulutta depolanan fotoğraf ve videoları görüntüleyebilir, silebilir, favorilere ekleyebilir veya paylaşabilirler. Yakında gelecek olan Ask Photos özelliği ile Google Fotoğraflar, fotoğrafları aramanın yeni bir yolunu sunacak.

Motorola ve Google iş birliği, Google Cloud tarafından desteklenen moto yapay zeka özelliklerini de içeriyor. Moto Magic Canvas, kullanıcıların sadece metin istemleriyle çarpıcı görüntüler oluşturmalarını sağlıyor.

Motorola Yazılım Deneyimleri ve İnternet Hizmetleri Başkanı Dan Dery, “Motorola’nın yenilikçi yaklaşımı ve Google ile iş birliğimiz, akıllı telefonların potansiyelini yeniden tanımlıyor.

Motorola Razr 50 Ultra da Sertifika Alırken Görüldü