OnePlus Nord Buds 2r yeni render görüntüleriyle dikkat çekti

oneplus 1

Kısa bir süre önce OnePlus Nord Buds 2r kulaklıkların fiyatını içeren bir raporu paylaşmıştık. Bu kulaklıkların, aktif gürültü engellemesi özelliği olmadan, OnePlus Nord Buds 2’nin biraz daha sade bir versiyonu olması bekleniyor. Duyumcu Ishan Agarwal, OnePlus Nord Buds 2r’nın görsellerini ve özelliklerini paylaştı.

OnePlus Nord Buds 2r yeni render görüntüleriyle dikkat çekti. Görseller, Nord Buds 2’nin benzer tasarım diline sahip olan Nord Buds 2r’ın siyah renk seçeneğini gösteriyor. İki model arasındaki tek farklılık dokunmatik alanda bulunuyor. Ayrıca duyumcu, kulaklığın toplamda 38 saat pil ömrü, düşük gecikmeli oyun modu ve 3 farklı ekolayzer ön ayarını sunacağını belirtti. Kutu fiyatının 2.299 Rs olduğu düşünülürse, kulaklıkların piyasaya 2.000 Rs altında bir fiyatla çıkarılması bekleniyor.

oneplus buds

OnePlus Nord Buds 2r yeni render görüntüleriyle dikkat çekti

Duyumlarına göre, OnePlus Nord Buds 2r’ın 12,4mm yonga setlerine sahip olacağı tahmin ediliyor. Bu yonga setleri ses kalitesini geliştirerek daha iyi bir dinleme deneyimi sunacak.

OnePlus Buds Z

Kullanıcılar, ses tercihlerini özelleştirmek için üç farklı ekolayzer profili bekleyebilirler. Dayanıklılık açısından, kulaklıkların IP55 derecesinde suya ve toza karşı direnç gösterdiği belirtildi. Özellikle, Buds 2r’nin eşlik eden şarj kutusuyla birlikte uzun süreli oynatma süresi sunması bekleniyor.

oneplus 1

Nord Buds 2r‘nın söylentilere göre özelliklerini mevcut Nord Buds 2 ile karşılaştırdığımızda, Buds 2r’nın aktif gürültü engellemesi özelliğinden yoksun olması bekleniyor. Ancak 12,4mm çift dinamik titanyum yonga seti, IP55 suya ve toza dayanıklılık ve 36 saatlik uzun pil ömrü gibi benzer özelliklerle donatılmış olması olası görünüyor.

iPhone 15 Pro’ların kılıfları tasarım değişikliklerini ortaya çıkardı