OnePlus Ace 2 Pro’nun çıkış tarihi netlik kazandı

OnePlus Ace 2 Pro

Geçtiğimiz günlerde sertifika alırken görülen OnePlus Ace 2 Pro’nun çıkış tarihi ve hangi yonga setini kullanacağı netlik kazandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden OnePlus akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Amiral gemisi akıllı telefonlarının en son üyesi olan OnePlus 11’i ocak ayında kullanıcılarla buluşturan şirket, bir yandan OnePlus 12’nin çıkışına hazırlanırken, bir yandan da yan serilerini ihmal etmiyor. Bu yan serilerden biri olan Ace serisi de çok yakında yeni bir modele kavuşacak. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden, bu hafta da sertifika alırken görülen OnePlus Ace 2 Pro, önümüzdeki ay kullanıcılarla buluşacak. Ace 2 Pro’nun ağustos ayında piyasaya sürüleceği bilgisi, doğrudan OnePlus yöneticisi tarafından açıklandı.

Şu sıralar Şanghay’da düzenlenen China Joy fuarında sahneye çıkan OnePlus yöneticisi Liu Fengshuo, OnePlus Ace 2 Pro’nun ağustos ayında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Fengshuo aynı zamanda telefonun Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacağını doğruladı. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bilgilerde de telefonun bu yonga setini kullanacağı söylenmişti.

OnePlus Ace 2 Pro 1

Geçtiğimiz günlerde 3C veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, OnePlus Ace 2 Pro’nun şarj hızı konusunda piyasadaki en hızlı telefonlardan biri olacağını gösteriyor. Çünkü OnePlus Ace 2 Pro, 150 W hızlı şarj özelliğiyle geliyor. Telefonun bataryası ise 5000 mAh olacak.

Öte yandan Geekbench veri tabanında yer alan bilgilere göre Ace 2 Pro, Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Telefonun en üst versiyonunun 24 GB RAM ve 1 TB dahili depolama alanına sahip olacağı söyleniyor. 6.74 inçlik AMOLED bir ekranla gelen Ace 2 Pro’nun ekranı 120 Hz yenilenme hızına ve 1240 x 2772 piksel çözünürlüğe sahip olacak.

Twitter X kararı yüzünden milyarlarca dolar kaybedebilir