OnePlus 7 tanıtım tarihi açıklandı

oneplus 7

OnePlus’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi modelleri 14 Mayıs’ta tanıtılacak. İşte OnePlus 7 ve 7 Pro hakkındaki son detaylar.

Global pazardaki önemli isimlerden biri olan OnePlus, şu aralar  yeni amiral gemisi modelleri üzerine yoğunlaşmış durumda. Teknoloji gündemini az çok takip edenlerin de bildiği üzere Çinli üretici aynı Apple gibi yalnızca üst segmente hitap eden modeller geliştiriyor.

Genel itibariyle her yıl 2 model satışa sunan OnePlus’ın bu sene 4 farklı cihazla teknoloji tutkunlarının karşısına çıkması bekleniyor.

OnePlus yeni modellerini tanıtıyor!

Bu durumun temel nedeni ise 2019’un 5G’ye geçiş yılı olması. Malum, sektördeki diğer üreticiler de 4G destekli modellerinin yanına 5G destekli bir model eklemişlerdi. Dolayısıyla OnePlus’ın da 5G destekli iki model sunacak olması bizleri pek de şaşırtmadı.

Çinli üretici tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamada OnePlus 7 ve 7 Pro modellerinin 14 Mayıs’ta New York’ta yer alan Pier 94’de gerçekleşecek olan bir etkinlikte tanıtılacağı belirtildi.

OnePlus 7 ve 7 Pro için düzenlenecek olan etkinlik, geçmiş dönemdeki OnePlus etkinlikleri gibi halka açık olacak. Dileyenler 20 dolar karşılığında satılan biletlerden satın alarak Çinli üreticinin etkinliğine katılabilecekler.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. OnePlus’ın 5G destekli yeni modeli pop-up selfie kamerası ve uçtan uca çentiksiz ekran tasarımıyla gelecek. Ayrıca telefonun arka tarafında 3 ana kamera yer alacak.

Uzmanlar uyardı! Telefonunuzu tamamen şarj etmeyin!