OnePlus 7 kablosuz şarjı desteklemeyecek

oneplus 7

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan OnePlus’ın yeni amiral gemisi modelinde kablosuz şarj özelliği bulunmayacak. İşte OnePlus 7 hakkındaki son detaylar.

Son dönemde yükseliş içerisinde olan Çinli üreticilerden birisi de OnePlus. Aynı Apple gibi sadece üst segmente hitap eden modeller geliştiren OnePlus, bu bağlamda geniş bir müşteri kitlesine sahip. Çinli üreticinin kısa süre içerisinde bu kadar başarılı olmasının temel nedeni ise agresif fiyat politikası.

Zira OnePlus, üst segmente hitap eden modelleri için piyasa ortalamasının hayli altında fiyatlar talep ediyor. Çinli üretici ülkemizde resmi kanallar aracılığıyla faaliyet gösteriyor olmasa bile, telefonları ithalatçılar vasıtasıyla internet üzerinden satılıyor.

OnePlus 7 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

OnePlus’ın önümüzdeki dönemde satışa sunacağı yeni amiral gemisi modelinin ne gibi premium özelliklerle geleceği büyük bir merak konusuydu. Bu hususta ilk ipucu şirketin CEO’su konumunda bulunan Pete Lau’dan geldi. Lau, OnePlus 7 modelinde kablosuz şarj teknolojisinin bulunmayacağını belirtti.

OnePlus CEO’su hali hazırda kullandıkları Warp Charge teknolojisinin çok hızlı olduğunu ve kablosuz şarj teknolojisinin beklentilerin gerisinde olduğu için tercih edilmediğini belirtti.

Yani OnePlus 7’de kablosuz şarj teknolojisinin yer almamasının temel sebebi, bu teknolojinin hala OnePlus’ın istediği hızlara ulaşamamış olması diyebiliriz.

Herşey bir yana kablosuz şarj cihazlarının ayrı satılıyor olması ve bu cihazlar için hayli uçuk fiyatlar isteniyor olması, kullanıcıları bu teknolojiden uzaklaştırıyor. Yani OnePlus 7’nin kablosuz şarj destekleyip, desteklememesi kullanıcılar için çok büyük bir sorun olmayacaktır.

Apple Türkiye indirim yapmaya hazırlanıyor