OnePlus 7 Pro Çin’de rezervasyona açıldı

oneplus 7 pro 2

OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli Çin’de rezervasyona açıldı. Çinli kullanıcılar OnePlus 7 Pro için ön talep oluşturmaya başladılar. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan OnePlus, şu aralar yeni amiral gemisi modelleri üzerine yoğunlaşmış durumda. Bilindiği üzere Çinli üretici her yıl iki yeni modelini satışa sunuyor. Bu modellerden ilk 2. çeyrekte satışa sunulurken, T serisindeki modeller ise son çeyrekte raflardaki yerini alıyor.

Çinli üretici, model yelpazesini genişleterek müşteri kitlesini biraz daha arttırmak istiyor. Bu bağlamda OnePlus 2019’un 2. çeyreğinde 2 yeni amiral gemisi modeliyle karşımıza çıkacak. Bu modellerden ilki alışık olduğumuz seriyi devam ettirecek olan OnePlus 7. İkinci model ise premium özellikleriyle göz dolduran OnePlus 7 Pro.

OnePlus 7 Pro’ya talep çok fazla

Çinli üretici premium segmentindeki modelini geçtiğimiz gün Çin’de rezervasyona açtı. Çinli tüketiciler, OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeline yoğun ilgi gösterdiler.

Elbette Çin’deki rezervasyon olayı ile ilgili şunu hatırlatmamız gerekiyor. Telefonu rezerve eden kişiler herhangi bir ücret ödemiyorlar. Dolayısıyla isterlerse telefonu almama gibi bir şansları da mevcut. Dolayısıyla rezervasyon olayını, ön siparişle karıştırmamak gerekiyor. Bilindiği üzere ön siparişte parasını ödeyerek ürünü resmen satın alıyorsunuz. Rezervasyonda ise herhangi bir ücret ödemeden o ürünü öncelikli alma şansına sahip oluyorsunuz.

Bakalım One Plus 7 ve 7 Pro Çin’de beklenilen ilgiyi görebilecek mi? Bunu yakında öğreneceğiz.

1500 TL altına alınabilecek en iyi telefonlar