OnePlus 5 kamera performansı ortaya çıktı!

oneplus

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden OnePlus, yeni amiral gemisi üzerinde çalışmaya devam ediyor. İşte OnePlus 5 kamera performansı.

Son yıllarda güzel bir ivme yakalayan OnePlus, bilindiği üzere sadece amiral gemisi sınıfına hitap eden telefonlar üretiyor. Bu durumu Apple’ın iPhone’da uyguladığı stratejiye benzetebiliriz. Yani OnePlus logosu taşıyan orta ya da giriş segmentinde herhangi bir cihaz mevcut değil. Zaten OnePlus’ta bu kadar üretim yükünü kaldıracak kurumsal bir yapıya sahip değil. Zira Çinli üretici, kısa süre önce OnePlus 5 üretimi için OnePlus 3T üretimini durduracağını açıklamıştı.

Çinli akıllı telefon üreticisi, bir süredir yeni amiral gemisi modeli ile ilgili çeşitli tanıtım görselleri paylaşıyordu. Zira bu görseller sayesinde OnePlus 5’in yazın başlarına doğru satışa sunulacağını öğrenmiştik.

Geçtiğimiz gün paylaşılan bir görselde ise OnePlus 5’in fotoğraf çekim kalitesi gözler önüne serildi. OnePlus’ın resmi Twitter hesabından paylaşılan görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

oneplus 5

Atılan twette hangi resmin OnePlus 5’e ait olduğu sorusu yönlendirilmiş. Mantıken yaklaşacak olursak, daha kaliteli görünen fotoğraf, OnePlus 5 ile çekilmiş demektir. Bu durumda 2 numaralı fotoğrafın OnePlus 5’e ait olduğunu söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız.

Paylaşılan fotoğrafın yüksek çözünürlükte olmadığını da hemen belirtelim. Zira buradaki amaç, fotoğrafın çözünürlüğünden ziyade OnePlus 5’in düşük ışıkta nasıl bir performans sergilediğini göstermek. Yorum sizlerin. Sizce OnePlus 5 ile çekilen fotoğraf başarılı mı?