OnePlus 7T 3 ana kamera ile geliyor!

oneplus 7t

Geçtiğimiz günlerde sızdırılan 3 kameralı yeni OnePlus modelinin OnePlus 7T olduğu kesinlik kazandı. İşte konu hakkındaki tüm ayrıntılar.

Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de hatırlayacağı üzere, geçtiğimiz günlerde 3 ana kameraya sahip yeni bir OnePlus modelinin eskiz çalışmaları basına yansımıştı. Bu sızıntı sonrasında OnePlus’tan herhangi bir açıklama gelmese de @OnLeaks basına yansıyan modelin 7T olduğunu açıkladı.

Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan OnLeaks, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, OnePlus 7T modelinin 3 ana kamera ile geleceğini doğruladı. Dilerseniz OnLeaks tarafından paylaşılan CAD şemasına ait videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videoda da net bir şekilde görüldüğü üzere, OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli arka tarafında yatay olarak konumlandırılmış 3 ana kamera ile gelecek. Hatırlanacağı üzere OnePlus 7 modelinde dikey olarak konumlanmış 2 ana kamera tercih edilmişti.

Öte yandan OnePlus 7T’de Snapdragon 855+’ın tercih edileceği belirtiliyor. Elbette bu iddialar henüz Çinli üretici tarafından doğrulanmış değil. Fakat son dönemde tanıtılan hemen hemen bütün amiral gemisi modellerinde Snapdragon 855+’ın kullanıldığını göz önüne alacak olursak, OnePlus 7T’nin de bu yonga setini kullanması şaşırtıcı olmaz.

3 ana kameralı en ucuz telefonlar için tıklayın