Zenfone 6 ve OnePlus 7 Pro kamera karşılaştırması

zenfone

#İŞBİRLİĞİ

Son dönemde tanıtılan iki uygun fiyatlı amiral gemisi modeli karşı karşıya. İşte Zenfone 6 ve OnePlus 7 Pro kamera karşılaştırması.

2019 akıllı telefon sektörü açısından hayli önemli bir yıl oluyor. 2017 ile başlayan tasarımsal değişim süreci, 2019 ile birlikte yavaş yavaş son halini almaya başladı. Birkaç yıl öncesine kadar yüzde 70 seviyelerinde olan ekran gövde oranları günümüzde yüzde 90’ın üzerine çıkmış durumda.

Zenfone 6 vs OnePlus 7 Pro kamera karşılaştırması

Geçtiğimiz yıl pek çok üretici, çentikli ekran tasarımını ön planda tutarken, bu yıl ise uçtan uca çentiksiz ekranlar moda olmuş durumda. Bu tarz tasarımlarda kamera bir sürgü yardımıyla kasanın içerisine gizleniyor. Ya da Asus’un yeni amiral gemisi modeli Zenfone 6’da olduğu gibi ana kamera, yardımcı bir modül sayesinde ön kamera olarak da kullanılabiliyor.

Bu sistem özellikle selfie tarafında telefonun potansiyelini bir tık daha arttırmış oluyor. Peki ana kamera kısmında nasıl bir verim söz konusu?

Bugün ki yazımızda son dönemin iki popüler, uygun fiyatlı amiral gemisi modelini fotoğraf çekim performansı açısından karşı karşıya getireceğiz.

Zenfone 6 vs OnePlus 7 Pro kamera karşılaştırması ile iki model arasından hangisinin fotoğraf performansının daha iyi olduğuna siz karar vereceksiniz. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Zenfone 6 ve OnePlus 7 Pro ile aynı ışık ve açıdan çekilmiş fotoğraflarla başbaşa bırakalım.

zenfone 6 vs oneplus 7 proOnePlus 7 Pro vs Zenfone 6