OnePlus 5 boyutlarıyla şaşırttı!

oneplus

OnePlus’ın şu aralar üzerine hayli yoğun bir mesai harcadığı yeni amiral gemisi OnePlus 5, OnePlus 3T’den daha mı küçük olacak? İşte detaylar.

Akıllı telefon pazarında kendine has bir çizgisi olan OnePlus, şu aralar yeni amiral gemisi modeline yoğunlaşmış durumda. Bu ay içerisinde tanıtılması beklenen OnePlus 5 için geçtiğimiz gün yeni bir görsel daha paylaşıldı. OnePlus’ın resmi Twitter hesabından paylaşılan görsel, Çinli üreticinin yeni amiral gemisi modelinin boyutları hakkında bazı ipuçları veriyor.

Yayınlanan görselde, OnePlus 3T’nin altına koyulmuş bir OnePlus 5 bulunuyor. Elbette fotoğraf öyle bir açıyla çekilmiş ki, tonlamalarıyla ne kadar oynansa da ortaya önemli bir detay çıkmıyor. Çinli üretici paylaştığı tweette “gölgenin içine bak, ne göreceksin?” gibi bir ifadeye yer vermiş. Fotoğrafa ilk baktığınızda OnePlus 3T’nin altında bir telefon olduğunu fark edemeyebilirsiniz. Fakat dikkatli baktığınızda, OnePlus 3T’nin başka bir telefonun üstünde durduğunu görebilirsiniz.

oneplus 5

OnePlus’ın söylediğine göre, alt kısımda bulunan telefon yeni amiral gemisi modeli OnePlus 5. Peki OnePlus’ın yeni modeli selefinden daha ufak bir boyuta mı sahip olacak? Açıkçası fotoğraftan anlaşılan durum bu. Eğer kasa tasarımında bazı değişikliklere gidilmediyse, bu ekran boyunun da küçülebileceği anlamına gelir. Fakat OnePlus’ın böyle bir hata yapması pek de olası değil. Muhtemelen OnePlus 5, selefi modellere nazaran daha ince bir çerçeve yapısına sahip olacaktır.