Yeni Need for Speed için ilk detaylar ortaya çıkıyor

nfs 1

EA ve Ghost Games işbirliği ile geliştirilen yeni Need for Speed için bir görsel yayınlandı. Yayınlanan görsel oyun hakkında da ip uçları veriyor.

Araba yarışı oyunu denildiğinde akla ilk gelen isimlerden birisi de hiç kuşkusuz Need for Speed olacaktır. Son yıllarda bir türlü istediği randımanı tutturamayan seri, tüm başarısızlıklarına rağmen hala önemli bir isme sahip.

NFS Underground, Underground 2 ve 2005 yılında yayınlanan Most Wanted’tan sonra seri bir türlü eski tadı veremedi. Electronic Arts, yeniden oyuncuları cezbedebilmek için çok uğraştı ama az önce de belirttiğimiz 3 oyunun çizgisine yaklaşabilen bir yapım çıkmadı.

Geçtiğimiz senelerde yeni Need for Speed oyunları geliştirmesi için açılan Ghost Games, uzun süreli çalışmasının ardından seriyi baştan başlatma kararı almıştı. Need for Speed ismi ile satışa sunulan serinin yeni oyunu da oyun severlerden geçer not alamadı.

Bu sebeple seriye bir süre ara verme kararı alan EA, bu sene yayınlayacağı yeni NFS oyunu üzerine yoğunlaştı. Önümüzdeki E3’te tüm detaylarıyla ortaya çıkması beklenilen yeni Need for Speed için geçtiğimiz saatlerde, oyunun resmi Twitter hesabından bir görsel paylaşıldı. Bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

yeni need for speed

Görselin kontrast ayarı ile oynandığında arkadaki şehir az çok belli oluyor. Oyunun fanları şehrin sülietine bakarak oyunun Las Vegas ya da Settle’da geçeceğini iddia ediyor. Tabi bu iddiaların kesinleşmesi için bir süre daha beklememiz gerekecek.

nfs