OnePlus 11 satışları rekorla başladı

OnePlus 11

OnePlus 11, bu hafta Çin’de ön siparişe sunuldu. Telefon ön sipariş aşamasında gördüğü yoğun ilgi sayesinde yeni bir rekora imza attı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden OnePlus, uzun süredir merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 11’in global lansmanını 7 Şubat’ta gerçekleştirecek. Ancak Çin’deki kullanıcılar OnePlus’ın yeni amiral gemisi akıllı telefonuna çok daha erişecek. Çünkü telefon 4 Ocak’ta Çin’de önsiparişe sunuldu.

OnePlus 11’in önsiparişe sunulmasıyla birlikte telefonun kullanıcı tarafında nasıl bir karşılık bulacağı da belli olmaya başladı. Gelen ilk bilgilere bakılırsa OnePlus’ın yeni amiral gemisi akıllı telefonuna ilgi oldukça yüksek. Çünkü telefonun Çin’deki ön satışları rekorlar başladı.

OnePlus 11

OnePlus Çin Başkanı Li Jie, 4 Ocak’ta önsiparişe sunulan telefonun sadece iki saat içinde gerçekleştirdiği satışla OnePlus’ın ön satış rekorunu kırmayı başardığını açıkladı. Telefonun asıl satışları 9 Ocak’ta başlayacak. Ön satış aşamasındaki performansına bakılırsa 9 Ocak’ta OnePlus için oldukça sevindirici bir tablo ortaya çıkacak.

OnePlus 11, 6.7 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. Bu ekranın çözünürlüğü QHD+. Şu sıralar çıkan diğer amiral gemisi akıllı telefonlar gibi OnePlus’ın yeni amiral gemisi de Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga setine 16 GB RAM eşlik ediyor.

Tasarımıyla dikkat çeken arka kameranın ana lensi 50 megapiksellik Sony IMX890. Ona 48 megapiksellik geniş açılı IMX581 ve 32 megapiksellik IMX709 telefoto lens eşlik ediyor.

Telefonun şarj hızı 100W. Bataryası ise 5000 mAh. OnePlus tarafından paylaşılan bilgilere göre bu bataryanın tam dolması için sadece 25 dakika şarjda kalması yeterli oluyor.

The Last of Us sadece iki sezon sürebilir