OnePlus 8 Pro Almanya’da ön satışa sunuldu!

OnePlus 8 Pro

Hepimiz sabırla OnePlus 8 Pro için 14 Nisan lansmanını beklerken, yeni amiral gemisi telefon Almanya’da ön satışa sunuldu. İşte haberin detayları.

OnePlus 8 Pro ve diğer 8 serisi telefonlar 14 Nisan 2020’de tanıtılacak. Ancak Almanya’da bulunan Deutsche Telekom, yaklaşan OnePlus amiral gemisi için kör bir satış kampanyası başlattı. Promosyon, Deutsche Telekom ve OnePlus arasındaki altı yıllık ortaklığı anıyor ve yeni amiral gemisi telefonları ellerine alma konusunda sabırsız olanlara telefonları ilk alanlardan biri olma şansını veriyor.

Telekom firması tarafından açıklanan satış kutusu “Kör Satış” olarak nitelendiriliyor. Kutu içerisinde hangi telefonun yer aldığı bilinmese de OnePlus’ın yeni amiral gemisi OnePlus 8 Pro olması bekleniyor. Bunun dışında kutuda çeşitli OnePlus aksesuarları da mevcut. Ancak aksesuarlar hakkında da bilgi verilmiyor. Deutsche Telekom OnePlus 8 Pro için aylık 95€’dan 590€’ya veya aylık 50€’dan 890€’ya kadar belirlenen fiyatlarla ödeme seçeneği sunuyor. Teklif 7 Nisan 2020 tarihine kadar geçerli olacak. Firma cihazı alanlar için tabiri yerindeyse ağız sulandıran bir aksesuar hediye edeceğini iddia ediyor. OnePlus’ın yeni amiral gemisi telefonunun fiyatının epey pahalı olacağını şimdiden tahmin etmek güç olmasa gerek.

Türkiye’de en çok corona virüsü vakası ve ölümü olan iller duyuruldu!

OnePlus 8 Pro 2

İşte telefonun sızan özellikleri

Telefonun Snapdragon 865 işlemci yonga setiyle birlikte gelmesi bekleniyor. RAM olarak 8GB LPDDR5 kullanması bekleniyor. OnePlus 7T Pro’da LPDDR4x RAM vardı ve bu ramler 4266Mbps hıza çıkabiliyordu. Ancak OnePlus 8 Pro’da yer alacak olan LPDDR5 RAM 6400Mbps hıza ulaşabilecek. Ayrıca önceki versiyona göre %45 daha az enerji kullanabilecek. Yeni amiral gemisi telefon 7T ve 7 serisinde olduğu gibi UFS 3.0 depolama alanı teknolojisini kullanacak.