Galaxy S23 Ultra ekranı ile çok konuşulacak

Samsung Galaxy S23

Hali hazırda en fazla telefon satan isim olan Samsung, yeni amiral gemisi modeli S23 Ultra’da kullanıcılara muazzam bir deneyim sunmak istiyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Galaxy S23 Ultra ekranı ile çok konuşulacak. Söz konusu OLED ekranlar olduğunda Samsung’un tam anlamıyla dünya lideri olduğunu söyleyebiliriz. OLED pazarının çok büyük bir bölümüne hükmeden Samsung, genel itibariyle amiral gemisi telefonlarındaki en kaliteli ekranlara sahip diyebiliriz.

s234

Şunu söylemek mümkün. Apple’ın öve öve bitiremediği iPhone ekranlarını da Samsung tasarlıyor. Dolayısıyla Samsung’un kendi amiral gemisi modelleri için daha kaliteli bir ekran tasarlamasının önünde hiçbir engel bulunmuyor.

galaxy s22 ultra

Galaxy S23 Ultra ekranı ile çok konuşulacak

Bilindiği üzere Samsung bu yılın ilk çeyreğinde yeni amiral gemisi modellerini tanıtacak. Son dönemde bu modellere ilişkin daha fazla detay duymaya başladık. Özellikle de S23 Ultra modeliyle ilgili.

s23

Sızdırılan son bilgilere göre S23 Ultra modelinde muazzam bir ekran deneyimi söz konusu olacak. Samsung bu modelde tam 2000 nitslik bir ekran tasarlamayı planlıyor. Bu gerçekten de muazzam bir parlaklık düzeyi. Daha basit olması açısından şöyle bir karşılaştırma yapabiliriz. Apple’ın öve öve bitiremediği iPhone 14 Pro ve Pro Max modelindeki maksimum parlaklık 1500 nits’ti. Yani Samsung Galaxy S23 Ultra ekranı iPhone 14 Pro ve Pro Max’e oranla 1.3 kat daha parlak bir ekranla gelecek.

Elbette bunların şimdilik söylentiden ibaret olduğunu da hatırlatalım. Sonuçta Samsung tarafından yapılmış resmi bir açıklama söz konusu değil.

Asus ProArt Studiobook 16 3D OLED bilgisayarı tanıtıldı