OnePlus 10T özellikleri ile şaşırttı

OnePlus 10T

Son zamanların en çalışkan markalarından biri olan OnePlus, akıllı telefon portföyüne yeni bir isim daha ekledi. Üstelik bu defa tanıtılan model her yönüyle bir amiral gemisi.

OnePlus 10T özellikleri ile şaşırttı. OnePlus, uzunca bir dönem alternatif marka olarak kendini tanıttı. Ancak özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği ataklarla, bir Apple veya Samsung olamasa da, Xiaomi’ye oldukça iyi bir rakip haline geldi. Tabi telefonun bu başarısının arkasında hem orta segment modellerindeki başarısı hem de amiral gemisi düzeyindeki yüksek performansı yatıyor. İşte Çinli şirket resmen tanıttığı yeni modeli OnePlus 10T ile yine benzer başarılara imza atmak niyetinde.

OnePlus 10T

OnePlus 10T’nin ön yüzeyine baktığımız zaman, bizleri burada 6,7 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekran karşılıyor. Maksimum ekran yenileme hızı 120Hz olan bu panel aynı zamanda 60Hz, 90hz ve 120Hz olarak üç farklı ayarda çalışabiliyor.

oneplus 10t 1

OnePlus 10T özellikleri ile şaşırttı

Gücünü Qualcomm’un en yeni amiral gemisi Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alan OnePlus 10T’de 8GB, 12GB ve 16GB RAM seçenekleri mevcut. Dahili depolama alanı yuvasında 2 farklı seçeneği yeterli gören Çinli şirket, kullanıcılarından 128GB veya 256GB dahili depolama alanlarından birini seçmesini isteyecek. Telefon elektriksel gücünü ise 150W hızlı şarj desteğine sahip 4800mAh’lık bataryasından alacak.

OnePlus 10T

Kamera detaylarına baktığımız zaman ise, telefonun arka yüzeyinde 50MP + 8MP + 2MP’lik üçlü bir yapının bulunduğunu, ön yüzeyde ise 16MP’lik selfie kamerasının yeterli görüldüğünü anlıyoruz. Kutudan Android 12 işletim sistemiyle çıkacak olan telefonun giriş modeli olan 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu 649 dolardan satışa sunulacak.

iFixit ile Samsung ortaklığı devam ediyor