iFixit ile Samsung ortaklığı devam ediyor

Samsung, kendi onarım hizmetini başlatmak olan iFixit çalışmaya devam ediyor. Bu hizmet ile beraber kullanıcı tüketici dostu onarım sistemini kurmaya hazırlanılırken, uygulama ilk olarak ABD’de hayata geçecek.

Galaxy Tab S7+, Galaxy S20 ve Galaxy S21 serisi için orijinal Samsung parçaları artık iFixit’te sunuluyor. iFixit.com artık yedek ekranları, arka camı ve şarj bağlantı noktalarını bağımsız bileşenler olarak veya uyumlu bir Galaxy cihazını düzeltmek için ihtiyacınız olan her şeyle birlikte gelen Düzeltme Kitlerinin bir parçası olarak satıyor. Yeni ekran kitleri, kullanılmış parçaları Samsung’a geri göndermek için tüketiciye ücretsiz olarak bir iade etiketi içerecek. Bu, müşterilerin kullanılmış bileşenlerini etik geri dönüşüm için geri göndermelerini daha da kolaylaştırıyor.

Samsung

Bakım sistemi ile beraber gelecek olan yenilikler şu şekilde sıralanıyor;

  • Yüz yüze aynı gün hizmet:  Ortalama yanıt süresi iki saat veya daha kısa olan 2.000’den fazla konumda mobil ürün onarım hizmetlerine erişme imkanı sunuyor.
  • Firma ayrıca 30 ila 60 dakikalık bir yolculuk içinde yüz yüze hizmet veren 550’den fazla “We Come To You” minibüsüne sahip.
  • Postayla Gönderme Hizmeti: Postayla gönderme hizmetini kullanmayı seçen tüm mobil müşteriler için Samsung, 50 eyalette ülke çapında kapsama alanı sağlıyor.
  • Bağımsız Servis Sağlayıcılar (ISS): Samsung’un ISP ağı, garanti dışı servisler, aynı gün servis, WISE sertifikalı tesisler, kalifiye teknisyenler ve orijinal parçalar sağlıyor.

Orijinal Galaxy bileşenleri şu anda yalnızca ABD’de 2 Ağustos itibarıyla mevcut. iFixit’e göre, “Ürün portföyümüzü büyütmeye ve daha kapsamlı bileşenler sunmaya çalışıyoruz. Ayrıca, ABD bölgelerindeki iFixit ve Samsung perakende ve servis tesislerinde bulunan orijinal cihaz bileşenleri ve kullanışlı, kullanımı kolay onarım araçları, bağlı onarım sağlayıcılarımıza sağlanan fiyatlar da dahil olmak üzere aynı parçalardır.”

Amazfit GTR 4 ve GTS 4 lansman öncesi sızdırıldı