One Piece dizisi hakkında yeni açıklama

One Piece VR 2

Tüm dünyayı kasıp kavuran anime-manga One Piece şimdi de dizi olarak karşımıza çıkacak. İşte One Piece dizisi ile ilgili son detaylar.

Anime ve manga severlerin pek de yabancı bir isim olmadığı One Piece, bir süre Türkiye’deki TV kanallarında da Lastik Çocuk olarak yayınlanmıştı. Elbette anime içerisinde bulunan çeşitli sahneler yüzünden ülkemizde gösterimi bir süre sonra yasaklandı.

Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan One Piece’ı Live Action tarzında bir diziyle izleyicilerin beğenisine sunmak pek çok kişiyi fena halde heyecanlandırmıştı. Sizlerin de tahmin edebileceği üzere bu fikri ortaya atan kuruluş Netflix’ten başkası değildi.

Netflix One Piece’in live action dizisi için ilk çalışmalara 2018 yılında başladığını açıklamıştı. Peki aradan geçen zamana rağmen bu çalışmalarda neden hala sona gelinemedi?

one piece dizisi

İşin aslı herşey planlandığı gibi gitseydi dizi 2020’de izleyicilerin beğenisine sunulacaktı. Lakin bırakın dizinin çekilmesi, daha oyuncu seçimi aşamasına bile gelinmemiş.

One Piece dizisi başka bahara kaldı

Dizinin yazarlarından biri olan Matt Owens, Netflix’in işi yavaştan aldığını ve henüz oyuncuların bile seçilmediğini açıkladı.

Halbuki Netflix bu konuda son derece ciddi adımlar atıyordu. Öyle ki dizinin baş yapımcısı olarak, manganın yaratıcısı olan Eiichiro Oda ile anlaşılmıştı. Görünen o ki One Piece’ın dizisi bir süre daha gelmeyecek. Elbette yine de bekleyip göreceğiz. Umarız söylentiler yalan çıkar ve dizi önümüzdeki dönemde izleyicinin karşısına çıkar.

iOS simge değiştirme nasıl yapılır?