iOS 14.0.1 sorunları çözmek için geldi!

iOS 14 güncellemesi

Apple, iOS 14’te yaşanan sorunları çözmek için iOS 14.0.1 güncellemesini yayınladı. Bakalım bu sürüm ile hangi sorunlar giderilmiş?

Cupertinolu firma geçtiğimiz günlerde iOS 14 güncellemesini sürpriz bir şekilde yayınlamıştı. OTA üzerinden sunulan bu güncelleme maalesef ki bir takım küçük sorunlar ile gelmişti. Apple bugün ise yine OTA üzerinden sunduğu 150 MB büyüklüğündeki iOS 14.0.1 ile bu hataları düzeltiyor.

Sistemdeki sorunlara odaklanan Apple, batarya tüketimi konusunda gelen şikayetleri henüz değerlendirmemiş gibi görünüyor. iOS 14’ü yükleyen nerdeyse tüm iPhone sahipleri, şarjının su gibi gittiğinden şikayetçi olmaya başladı. Neredeyse sisteme sıfır yenilik ekleyerek batarya tüketimini arttıran Apple, muazzam bir yazılım performası sergiliyor.

iPhone 12 tanıtım tarihi sızdı! Bu sefer geliyor!

Yeni iPhone çıktığı zaman eski iPhone’larını güncelleme ile yavaşlatma gibi ahlaksızca bir politika izleyen Apple, iOS 14 ile bundan vazgeçecek gibi görünüyordu. Ancak pil tarafında yaşanan agresif tüketim insanları düşündürmeye şimdiden başladı.

iOS 14.0.1’de batarya konusunda iyileştirmenin olup olmadığı henüz bilinmiyor. Bakalım ilerleyen günlerde bu konu hakkında husisi bir güncelleme yayınlanacak mı?

iOS 14.0.1

iOS 14.0.1 ile düzeltilen sorunlar

iPhone’unuzu yeniden başlattıktan sonra saptanmış tarayıcı ve e-posta ayarlarının sıfırlanmasına neden olan bir sorunu düzeltir

iPhone 7’de ve iPhone 7 Plus’ta kamera önizlemelerinin görüntülenmesini engelleyen bir sorunu çözer

iPhone’unuzun Wi-Fi ağlarına bağlanmasına engel olan bir sorunu düzeltir

Bazı e-posta sağlayıcılarıyla e-posta gönderilmesini engelleyen bir sorunu çözer

News araç takımında görüntülerin görünmesine engel olan bir sorunu düzeltir