One M9 Android 5.1’e kavuştu!

one m9

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, geçen Mart ayında duyurduğu yeni amiral gemi modeli One M9 için Android’in en güncel sürümü olan 5.1 Lollipop güncelleştirmesini dağıtmaya başladı.

2 yıl boyunca en güncel işletim sistemini kullanıcılarına sunacağının sözünü veren HTC, Android 5.0 Lollipop güncelleştirmesini 90 gün içerisinde kullanıcılarına vermişti.

Aynı şekilde Android M içinde en hızlı şekilde güncelleştirme vereceklerini duyuran Tayvanlı üretici, amiral gemi modeli One M9 için halihazırda en güncel sürüm olan Android 5.1’i dağıtmaya başladı. 2.10.709.1 yapı numarasına sahip güncelleştirmeyi ilk olarak kendi ülkesindeki kullanıcılarına veren HTC, 866.4 MB büyüklüğündeki güncelleştirmeyi OTA yoluyla dağıtmaya başladı.

one m9

Güncelleştirmenin duyurusu ise HTC yazılım ekibinde yer alan ünlü ROM geliştiricisi LlabTooFeR tarafından Twitter üzerinden gerçekleşti.

Performans konusunda geliştirmeler içeren güncelleştirme One M9 için şarj konusunda da iyileştirmeler sunuyor. Arayüzde yeniliklerle gelen güncelleştirmede; misafir modu, rahatsız etme modunda yenilikler ve renk sıcaklığı ayarlama ilk göze çarpan yeniliklerden.

YouTube üçe katlanarak büyüyor