HTC One M9 için Marshmallow güncellemesi çıkıyor!

HTC One M9 Marshmallow

HTC One M9 için Marshmallow güncellemesinden ilk sinyal göründü. Güncelleme dağıtımı başlayacak.

HTC’nin M serisinin en güncel modeli, amiral gemisi HTC One M9 için Marshmallow güncellemesi geliyor. Henüz Türkiye için tarih belli olmasa da güncellemeden ilk resmi açıklama geldi. Twitter üzerinden yayınlanan açıklama HTC One M9 kullanıcılarını ilgilendiriyor. HTC One M9 için Marshmallow güncellemesi için geri sayım başladı.

Son aylarda Android 6.0 Marshmallow güncellemeleriyle sıkça gündeme gelen Tayvanlı akıllı telefon üreticisi, One M9 kullanıcılarını sevindirecek bir haber ile karşımızda. HTC’nin yönetim kadrosundan Mo Versi, Twitter’daki resmi hesabı üzerinden güncellemenin kısa süre içerisinde dağıtılacağını duyurdu. Türkiye için güncelleme tarihine daha vakit var.

HTC One M9 için Marshmallow güncellemesi

Güncellemeyle haberimizin en önemli odak noktası. Ancak detaylarda Türkiye’deki kullanıcılar biraz mutsuz olacak. Çünkü One M9 Android 6.0 Marshmallow güncellemesi ilk etapta sadece Kanada’da yayınlanacak. Kanada’daki GSM operatörleri aracılığı ile sadece o bölgedeki cihazlar güncellenecek.

Firmalar bu uygulamayı genellikle ilk güncelleme sürümünü test etmek için sürekli yapıyor. Yani aslında Kanada bölgesi güncellemenin deneneceği pilot bölge görevi görecek. Artık sıra diğer HTC modellerinde. Ülkemizde Android 6.0 Marshmallow sürümünü kullanan tek HTC modeli One A9.

iTunes Radio Apple Music kapsamına alındı!


Yorumlar kapatıldı.