HTC One 2’ye Android Lollipop 5.0 Yok One M9’da Var!

htc one small

2014 Ekim’de Android 5.0 Lollipop güncelleştirmesi alacağı duyurulan HTC One Mini 2’nin akıbeti Twitter’da bir kullanıcının firmaya yönelttiği soru üzerine açığa çıktı.

Uzun zamandır Android 5.0 Lollipop güncelleştirmesi bekleyen HTC One Mini 2 kullanıcılarına firmadan üzücü haber geldi.

Sosyal medya ağı Twitter üzerinden beklenilen güncelleştirmeyi soran bir kullanıcıya yanıt veren HTC yetkilisi, Android 5.0 Lollipop sürümünün HTC One Mini 2’de hedeflenen iyileştirme deneyimini sağlamadığını bu nedenle güncelleştirmenin takvimden çıkarıldığını söyledi.

htc-one-small

Profesyonel fotoğrafçıların tercihi RAW formatı, sonunda HTC’nin yeni amiral gemisi One M9 için de sunuluyor. HTC, bunu One M9’un kamera uygulaması için sunduğu bir güncelleştirme yoluyla gerçekleştirdi. Kısa bir süre önce tanıtılan LG G4’ün RAW desteği sunduğunu görmüştük.

Böylece cep telefonu pazarını profesyonel fotoğraf noktasında bir adım ileri taşıyan LG’ye, şimdi HTC de katıldı. One M9’da, One M8’den farklı olarak ultrapixel’i bir kenara bırakarak 20 megapiksel değerinde bir kameraya geçiş yapan HTC, şimdi buna RAW formatını da katarak kullanıcıları fotoğraf konusunda daha fazla tatmin etmeyi amaçlıyor.

PlayStation 4 Toplam Ne Kadar Sattı?