Ocak ayında gösterime girecek yerli filmler

#İŞBİRLİĞİ

Yeni bir yıl ve yepyeni filmler. 2019’un ilk ayında oldukça iddialı yerli yapımlar ardı ardına vizyona girecek. İşte Ocak ayında gösterime girecek yerli filmler.

Artık 2018’i geride bıraktık. Geçtiğimiz yıl beyaz perdede Müslüm fırtınası esmişti. Arabesk müziğinin ünlü isimlerinden Müslüm Gürses’in hayat hikayesini konu edinen yapım, 6 milyonu aşkın kişiyi sinema salonlarına çekerek 2018’in en çok izlenen filmi olmayı başarmıştı.

Peki 2019’da da Müslüm kadar başarılı bir film olacak mı? Muhtemelen evet. Bilindiği üzere Şahan Gökbakar’ın rekortmen film serisi Recep İvedik’in yeni filmi 2019’da vizyona girecek. Fakat Recep İvedik haricinde Ocak ayında da hayli iddialı yapımlar izleyiciyle buluşacak.

Bu yazımızda Ocak ayında gösterime girecek yerli filmler listesi ile karşınızdayız. Ocak ayında gösterime girecek olan yerli filmler arasında oldukça merak uyandırıcı yapımlar da yer alıyor. 2018’e damga vuran Müslüm’ün yapımcısı tarafından çekilen Çiçero, Ocak ayında vizyona girecek yerli filmler listesinde en dikkat çeken isim.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2019’un ilk filmleri ve bu filmlere ait tanıtım videoları ile başbaşa bırakalım.

Ocak ayında vizyona girecek yerli filmler

Araf 2: Cin Bebek Doğuyor

Vizyon Tarihi: 4 Ocak