Nothing Phone özellikleri kesinleşti

nothing

Son zamanların en sıra dışı projelerinden biri olan Nothing Phone, ilk akıllı telefon modeliyle karşımıza çıkmak için artık gün sayıyor.

Nothing Phone özellikleri kesinleşti. Ünlü akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın kurucu ortağı olan Carl Pei tarafından oluşturulan ve sızıntılara konu olduğu ilk andan itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nothing Phone, yakın zamanda ilk akıllı telefon modelini resmen tanıtacak.

nothing

Nothing Phone (1) ismiyle piyasaya sürüleceği düşünülen yeni telefonda 6,55 inç büyüklüğünde, 90 Hz yenileme hızında Full HD+ bir ekran bulunacak. Gücünü alacağı Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden, orta-üst segment bir cihaz olacağı anlaşılan Nothing Phone (1)’de 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı bulunacak. Yeni akıllı telefonun ayrıca son zamanlarda çok sık rastlanılmayan microSD kart desteğini de bünyesinde bulunduracağı gelen bilgiler arasında.

nothing1

Nothing Phone özellikleri kesinleşti

Telefonun herhangi bir hızlı şarj teknolojisine sahip olup olmadığı konusunda şimdilik bir malumat yok ancak Nothing Phone (1)’de ya 4.500mAh’lık ya da 5.000mAh’lık bataryanın bulunacağı iddia ediliyor.

Şüphesiz bu telefonun en ilgi çeken yönü, şeffaf arka kapak tasarımı. Her ne kadar özellikle ülkemizde telefonların kılıfsız kullanılması çok sık rastlanılan bir durum olmasa da, yine de Nothing Phone (1)’in ezber bozan bu tasarımı, birçok kesim tarafından bir hayli olumlu karşılandı.

Google siyasi tarafsızlık

Son olarak yeni modele ilişkin açıklama yapan bir şirket yetkilisi, markanın ilk telefon modelinin 12 Temmuz 2022 tarihinde organize edilecek bir etkinlikle tanıtılacağını söyledi.

ZTE Blade A72 ve Blade A52 tanıtıldı