Nothing Phone 2 özellikleri ile ilgili oldukça ilginç iddialar var

nothing

Akıllı telefon dünyasının yeni isimlerinden biri olan Nothing, yeni akıllı telefonu üzerinde çalışmaya çoktan başlamış bile.

Nothing Phone 2 özellikleri ile ilgili oldukça ilginç iddialar var. Teknoloji dünyasında da diğer birçok sektörde bulunan bir kural vardır: Son girenin işi en zordur. Özellikle de akıllı telefon sektörü gibi oturmuş ve her köşe başı bir dev tarafından tutulmuş pazarlarda bu durum çok daha nettir. Yani eğer bu saatten sonra yeni bir akıllı telefon markası ortaya çıkacaksa, bunun hem çok büyük bir sermayeye hem de dikkat çekecek detaylara ihtiyacı vardır. İşte Nothing bu iki unsuru da bir araya getirerek geliştirdiği Nothing Phone  (1) modeli ile zor olanı başardı ve kendisine bir pazar payı buldu.

Nothing Phone 1

Tabi Nothing Phone (1) modeli, daha çok orta üst segment olarak nitelendirilen bir telefondu. Yani bu cihaz için amiral gemisi seviyesinde bir telefon demek asla mümkün olmadı. Kaldı ki firmanın da amacı, ilk etapta rekabetin nispeten daha kolay olduğu orta segmenti hedef almaktı. Ancak ikinci telefonda her şey değişecek.

Nothing Phone (1)

Nothing Phone 2 özellikleri ile ilgili oldukça ilginç iddialar var

Şirkete yakın kaynaklardan servis edilen bilgilere göre, Nothing Phone (2) ya amiral gemisi bir akıllı telefon olacak ya da barındırdığı özellikler sayesinde amiral gemisi katili bir cihaz.

nothing1

Üstelik eğer iddialar doğruysa, bu telefonda yıl içerisinde tanıtılacak olan Snapdragon 8+ Gen 2 yonga setini de görebiliriz. Zaten başlı başına bu donanım bile Nothing Phone (2)’nin nasıl bir cihaz olacağını ortaya koyacaktır. Tabi tüm bunların şimdilik birer iddiadan ibaret olduğunu ve gerçeği öğrenebilmek için en az birkaç ay daha beklememiz gerektiğini unutmayalım.

Otomobilde stok sıkıntısı bir süre daha devam edecek