Nothing Phone 2 duyurusu yakında gelebilir

Nothing Phone 1

Akıllı telefon dünyasının yeni isimlerinden biri olan Nothing Phone, yeni üyesine kavuşabilmek için geri sayıma geçmiş olabilir.

Nothing Phone 2 duyurusu yakında gelebilir. Nothing’ın ilk akıllı telefonu geçen yıl Temmuz ayında benzersiz tasarımı ve gayet iyi özellikleriyle piyasaya çıktı. Nothing Phone (1) adı verilen bu telefon, tüketiciler tarafından genellikle iyi karşılandı ve orta segmentte güvenilir bir seçenek olarak kabul edildi. Nothing Phone (2) de şu anda geliştiriliyor ve detayları ortaya çıkmaya başladı. Son gelişmelere göreyse, telefonun seri üretim aşamasına girdiği ortaya çıktı.

nothing phone 2 1

Tanınmış sızıntı kaynağı Mukul Sharma, Nothing’in muhtemelen Nothing Phone (2) olan yeni bir akıllı telefonun seri üretimine başladığını iddia ediyor. Markanın ayrıca NT02 model numaralı bir lityum-iyon pil ürettiği bildiriliyor. Sharma, her iki ürün için de sertifikasyon testlerinin zaten yapıldığını söylüyor.

Nothing Phone 1

Nothing Phone 2 duyurusu yakında gelebilir

Nothing Phone (1), Temmuz 2022’nin sonlarına doğru piyasaya sürüldü ve halefi de benzer bir zamanda gelebilir. Phone (2) donanım departmanında birkaç değişiklik getirmesi bekleniyor. Markanın tasarımı da değiştirecek olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. Marka, endüstride statükonun sorgulanması gerektiğini iddia ediyor, bu nedenle yeni pazar yenilikleri getirerek vaatlerini yerine getireceğimizi umuyoruz.

Nothing Phone (1)

Yakın zamanda, üst düzey bir Qualcomm yöneticisi, yakında piyasaya sürülecek olan Phone (2)’yi güçlendirecek işlemciyi açıkladı. Yeni telefonun Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacağını artık biliyoruz. Bu, 4nm işlem düğümüne dayalı Qualcomm’un yüksek kaliteli bir yonga seti modelidir. Snapdraon 8+ Gen 1, ARM Cortex-X2 mimarisine dayanan bir ana çekirdek ile saat hızı 3,2 GHz’e kadar olan sekiz çekirdekli bir mimariye sahiptir. Nothing Phone 2 duyurusu yakında gelebilir.

Akıllı cihazlarda güvenlik Y kuşağı için önemli