Nokia Oppo ile birlik olacak

Nokia Oppo ile anlaştı

Akıllı telefon piyasasında kendisi için önemli bir yer bulmayı başaran Nokia Oppo ile birlik olacak gibi görünüyor. Her iki cep telefonu üreticisinin önemli bazı detaylarla bir araya geleceği neredeyse kesinleşti.

Oppo firması, son dönemlerin parlayan yıldızları arasında yer alıyor. Her ne kadar Türkiye fiyatı bir miktar pahalı olsa bile, sunmuş olduğu teknoloji kullanıcılar tarafından kabul görüyor. Oppo, bir dönemlerin en büyük cep telefonu üreticisi olan Nokia ile masaya oturdu ve bazı özellikleri satın aldı.

Nokia Oppo ile ses sisteminde anlaştı

Nokia tarafından ortaya çıkarılan 2019 tarihli raporlarda, şirketin OZO Audio teknolojisini yaygınlaştırmak istediği görülüyor. Oppo tarafından yeni sunulan Reno ve 10X ismindeki cep telefonu modellerinde Nokia ses sistemi kullanıldığı ifade ediliyor.

nokia ile oppo

Oppo tarafından yapılan tanıtım etkinliğinde şirket, ses sistemi hakkında hiçbir şey söylemedi. Bu durum Nokia’nın ses sistemlerinde faydalanılan şirket olabileceği ihtimalini arttırıyor. Piyasadaki mevcut cep telefonları içerisinde Nokia modellerinin ses sistemleri, en efektif olanları olarak biliniyor.

Sizce de Nokia ve Oppo arasındaki bu yakınlaşma, diğer modellerde de ortaya çıkabilir mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Nokia 8110 4G için Facebook ve WhatsApp güncellemesi