Nokia yeni telefonunda su damlası çentiği kullanacak

Nokia yeni telefon

Akıllı telefon markalarının neredeyse tamamı su damlası çentiği kullanmaya başladı ve Nokia yeni telefonunda böyle bir tasarım kullanmak istiyor. Nokia’nın yeni cep telefonunun daha çok orta segmentte bir ürün olması da beklentiler arasında.

Bundan kısa bir süre önce şirket, twitter üzerinden piyasaya yeni süreceği ürünle ilgili bazı açıklamalarda bulunmuştu. Ancak bu açıklamaların büyük bir çoğunluğunda, henüz tasarım ile ilgili net bilgilere ulaşamadık. Nokia tarafından twitter üzerinden yapılan paylaşımda, bu defa bazı tasarım detaylarına yer verildi.

Nokia yeni telefonunda birçok detay ortaya çıktı

Nokia tarafından yayınlanan twitter videosunda, üst kısımda bir çentik olduğu ilk fark edilen detaylardan oluyor. Ayrıca video, daha dikkatli bir şekilde kontrol edildiğinde ürünün sol tarafında bir tuş fark ediliyor.

Bu tuşun Muhtemelen Google Asistan ile bağlantılı olduğu söylenebilir. Google Asistan, son zamanlarda Google şirketinin en çok kullanmaya çalıştığı ürünler arasında yer alıyor. Şirketin ürettiği Nokia 3.2 ve Nokia 4.2 cep telefonlarında da, Google Asistan’a doğrudan bir erişim imkanı bulunuyordu.

Akıllı telefon alanında “ben de buradayım” demek isteyen Nokia şirketi, İtalya ve Hindistan’da yapılacak olan eş zamanlı etkinliklerle ürününü tanıtacak. Peki sizce de Nokia’nın yeni cep telefonları, büyük şirketleri yakalayabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Nokia 4.2 tanıtıldı! İşte Nokia 4.2 özellikleri!