Xiaomi Redmi 6 ve Redmi 6a yepyeni bir güncelleme aldı

redmi 6 ve redmi 6a 1

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi tarafından geliştirilen Redmi 6 ve Redmi 6a modelleri, MIUI 10.3 güncellemesi aldı. Bu güncelleme kısa bir süre önce Redmi 4 için de aktif hale getirilmişti.

Bu her iki model de, en beğenilenler listesindeydi ve kullanıcıların yoğun talep gösterdiği ürünler arasında yer alıyordu. Bu nedenle Xiaomi; güncelleme faslını çok uzatmak istemedi.

Redmi 6 ve Redmi 6a Android Pie güncellemesi de alacak

Bilindiği üzere Xiaomi şirketi, MIUI güncellemeleriyle birlikte tüm açıklarını kapatmaya çalışıyor. Böylece hem Android Pie hem de diğer güncellemeler için yer açılmış oluyor.

redmi 6 ve redmi 6a

Şirket tarafından yapılan MIUI 10.3 güncellemesi; Redmi 6 için 279 MB olurken, Redmi 6a için de 289 MB oldu. Ayrıca her iki akıllı telefon modeli de 2019 Nisan ayı güncellemesi aldı. Bu sayede; herhangi bir güvenlik açığı kalmadı ve her ikisi de Android Pie için hazır hale geldi.

Bu modellerin güncellemesi kademe kademe tüm kullanıcılara ulaştırılacak. Bu nedenle güncellemenin size ulaşması biraz zaman alabilir. Bu güncellemeyi alırsanız, beğenip beğenmediğinizi yorumlar bölümünden bizimle mutlaka paylaşın.

Xiaomi Redmi 6 için Android Pie güncellemesi iptal edildi