Nokia G11 Plus şarj performansı ile şaşırtıyor

Nokia, HarmonyOS kullanma söylentilerini yalanladı

Nokia’nnın üzerinde çalıştığı ve yakın bir zamanda tanıtacağı yeni akıllı telefon modeli Nokia G11 Plus, 3 güne kadar uzayan kullanım süresiyle şarj sıkıntısını ortadan kaldırabilir.

Nokia G11 Plus şarj performansı ile şaşırtıyor. Nokia, uzun süren bir gerileme döneminin ardından nihayet yavaş yavaş kendisine gelmeye başladı. Geçtiğimiz yılı oldukça verimli geçiren bu yıla da gayet güzel bir başlangıç yapan şirket, 2022 yılının ikinci yarısı için de gerekli hazırlıkları fazlasıyla yapmış gibi görünüyor.

Nokia, Oppo'ya patent ihlali nedeniyle dava açtı

Geçtiğimiz Şubat ayında tanıtılan ve fiyat performans ürünü olarak lanse edilen Nokia G11 ile güzel bir grafik yakalayan şirket, şimdi de bu modelin biraz daha güçlü bir versiyonuyla yani Nokia G11 Plus ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Nokia, Oppo'ya patent ihlali nedeniyle dava açtı

Nokia G11 Plus şarj performansı ile şaşırtıyor

Bugüne kadar sızdırılan bilgilere göre, 6,5 inç büyüklüğe ve HD+ çözünürlüğe sahip 90Hz yenileme hızı sunan bir ekranla karşımıza çıkacak olan telefonun gücünü alacağı işlemci ya da ön yüzeyinde yer alan selfie kamerası hakkında şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Nokia, HarmonyOS kullanma söylentilerini yalanladı

Bununla birlikte telefonun arka yüzeyinde yer alacak olan ana kamerasının 50MP çözünürlüğe sahip olacağını ve bu kameranın 2MP’lik bir yardımcı sensörle destekleneceğini biliyoruz. Aynı zamanda telefonun arka yüzeyinde parmak izi okuyucusunun olacağını da söyleyelim.

Ancak cihazı ön plana çıkarak özellik bunların hiçbiri değil. Nokia G11 Plus’ın en önemli özelliği, telefonu 3 gün boyunca şarj etmenize gerek kalmadan kullanabilmenizi sağlayacak 5.050mAh’lık pili. Eğer gerçek kullanımda da bu iddia edilen süreler yakalanabilirse, Nokia için ilerleyen dönemlerde çok başka şeyler konuşuyor olabiliriz.

Google Pixel 7 selfie kamerasıyla iddialı geliyor