İşte Nokia 8 Sirocco ile çekilmiş fotoğraflar!

galaxy s9 ve nokia 8 sirocco 3

#İŞBİRLİĞİ

HMD Global’in baştan aşağı yenileyerek MWC 18 kapsamında tanıttığı Nokia 8 Sirocco, özellikle tasarımıyla dikkat çekmişti. Henüz Türkiye fiyatı açıklanmayan telefonun Avrupa’da ortalama olarak 750 euro civarında bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor. Elbette bu fiyat ülkeden ülkeye değişiklik gösterecektir. Peki fiyatıyla, 2018’in amiral gemisi modellerine kafa tutan Sirocco’nun kamera performansı nasıl dersiniz? İşte bu sorunuzun yanıtı.

Nokia 8 Sirocco, 7 Plus ile aynı kamerayı kullanıyor

Nokia 8 Sirocco ile çekilmiş fotoğraflarda geçmeden önce bir iki ufak detayı belirtmemiz gerekiyor. HMD’nin MWC kapsamında tanıttığı iki yeni modeli 8 Sirocco ve 7 Plus aynı kamera modülünü kullanıyor. Nokia tarafından yapılan açıklamada bu iki telefonda tamamen yenilenmiş olan kamera modüllerinin kullanıldığı belirtilmişti. İki adet 12MP’lik kameradan oluşan bu modülün oldukça kullanışlı göründüğünü söylemek gerekiyor.

HMD, lansman boyunca Nokia 8 Sirocco ve Nokia 7 Plus’ın kamera yetenekleri üzerine yoğunlaştı. Peki gerçek anlamda bu iki model, HMD’nin iddia ettiği kadar başarılı fotoğraflar çekebiliyor mu? Bunu şimdilik bilmiyoruz. Fakat Nokia 8 Sirocco ve 7 Plus ile çekilmiş fotoğraflar bu konuda bilgi sahibi olmamıza yetecektir. Elbette aynı açıdan farklı telefonlar ile çekilmiş olan fotoğraflar, hangi telefonun kamerasının daha iyi bir performansa sahip olduğu konusunda, bizlere daha net fikirler sunabilir. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Nokia8 Sirocco ile çekilmiş video ve fotoğraflar ile başbaşa bırakalım.

Nokia 7 Plus kamera performansı nasıl? İşte yanıtı!