Nokia 7.1 Plus bir kez daha ortaya çıktı

nokia 7.1 plus

HMD Global’in 4 Ekim’de gerçekleştireceği özel bir etkinlikte duyurması beklenen yeni orta segment modeli Nokia 7.1 Plus bir kez daha ortaya çıktı. İşte detaylar.

HMD Global şimdiye kadar Nokia markasını doğru bir şekilde kullanmayı başardı. Finli akıllı telefon üreticisini adeta küllerinden var eden HMD Global, doğru fiyat politikası ve istikrarlı model yelpazesi sayesinde kısa sürede en çok telefon sevkiyatı gerçekleştiren 10 üreticiden biri olmayı başardı.

Finli üretici özellikle orta segmentteki modelleriyle kendisine geniş bir müşteri kitlesi edindi. Görünen o ki yeni gelen modellerle bu kitle daha da genişleyecek.

Nokia 7.1 Plus işte böyle görünecek

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Nokia 7.1 Plus, şimdi de kısa bir videoda göründü. Telefon tasarımsal anlamda tüm hatlarının ortaya çıktığı bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğrultusunda konuşacak olursak, Nokia 7.1 Plus’ın Snapdragon 710 yonga seti ile geleceğini söyleyebiliriz. Sistemini 6GB RAM ile destekleyecek olan modelin 128 GB dahili depolama alanına sahip olması bekleniyor.

Android One programı sayesinde kutudan ilk çıktığında Andorid 9 Pie ile gelecek olan telefonun hangi pazarlarda satışa sunulacağı ise henüz kesinlik kazanmış değil.

Öte yandan sızdırılan video ile birlikte telefonun 3.5mm kulaklık girişine sahip olacağı da kesinleşmiş oldu. Malum son günlerde bazı üreticiler orta segment modellerinde bile kulaklık girişini saf dışı bırakmaya başladılar. Neyse ki HMD Global’in şimdilik böyle bir niyeti yok gibi görünüyor.

İşte Mate 20 Pro’nun sualtı kamera performansı