Nokia Clarity Earbuds 2 Pro piyasaya sürüldü

b1

Nokia, dün düzenlediği etkinlik ile beraber Nokia X30 5G , G60 5G , C31 akıllı telefonlar ve T21 tablet cihazlarını tanıttı. Bunun yanında Nokia Clarity Earbuds 2 Pro kablosuz kulaklıklarını tanıttı.

Nokia Clarity Earbuds 2 Pro, hibrit Aktif Gürültü Önleme (ANC), Bluetooth 5.2 bağlantısı ve Hızlı Eşleştirme özelliklerine sahip bir TWS kulaklık olarak karşımıza çıkıyor. Kulaklıkların her biri 13 mm neodimyum sürücülerle donatılmış. Kasa %100 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmıştır ve ambalaj da geri dönüştürülmüş malzemelerle üretilmiş durumda.

Nokia Clarity Earbuds 2 Pro

ANC açıkken çiftin her biri 7 saate kadar oynatma süresine sahip olabilir. ANC kapatıldığında oynatma süresi 9 saate kadar uzatılabilir. Ancak şarj durumunda, toplam oynatma süresi ANC açıkken 28 saat ve ANC kapalıyken 36 saattir. Şarj kutusu, USB-C bağlantı noktası aracılığıyla tomurcukların 60mAh pilini tamamen şarj etmek için yaklaşık 2 saat süren 500mAh pili tamamen şarj edebilecek özellikte.

Bu ayın ilerleyen günlerinde Nokia Clarity Earbuds 2 Pro sadece belirli pazarlarda satışa sunulacak. Kulaklıkların satış etiketi ise 100 Euro olacak.

Xiaomi Smart Band 7 Pro yakında Avrupa pazarında