Xiaomi Smart Band 7 Pro yakında Avrupa pazarında

Bilindiği gibi Çin’deki Xiaomi 12S serisi lansman etkinliğinde şirket, en son akıllı bilekliği olan Xiaomi Band 7 Pro’yu da piyasaya sürmüştü. Cihaz ilk olarak sadece Çin’de piyasaya sürülürken şimdi sıra Avrupa pazarına geldi.

Resmi olarak tanıtılmasından iki ay sonra Xiaomi Smart Band 7 Pro(uluslararası marka) Avrupa’da piyasaya sürülmesi onaylandı. Şirket Avrupa’da satışa sunulması için tüm izin ve sertifikalarını almış durumda.

Avrupa’ya gelen varyant M2141B1 model numarasını taşıyacak. Şu an için bu sürümün özelliklerinde herhangi bir değişiklik olup olmayacağı bilinmiyor.

Xiaomi, geçen yılın sonundan beri Avrupa’da Mi Smart Band 6 NFC satıyor. Fitness takipçisinin bu sürümü, temassız ödemeler ve Amazon Alexa desteği ile birlikte geliyor.

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Xiaomi Smart Band 7 Pro, Çin’de standart olarak NFC ve ses kontrolü ile birlikte geldiğinden, küresel varyant büyük olasılıkla bu özellikleri koruyacaktır. Umarım öyledir çünkü bu iki işlevsellik olmadan Pro modeli temelde büyük bir Xiaomi Smart Band 7’dir.

Xiaomi Smart Band 7 Pro 5ATM su yalıtımı ile çoklu spor takibi, uyku takibi ve yüzme modunu destekliyor ayrıca kalp atış hızı, kan oksijeni ve stres indeksi dahil olmak üzere temel vücut verilerinin izlenmesine olanak sağlıyor. Kalp atış hızı takibinde, kullanıcılar izleme sıklığını ayarlayabilir ve anormal kalp atış hızı tespiti için uyarılar ayarlayabilir. Cihaz önceki modelleri gibi Avrupa pazarında başarılı olabilecek mi, merakla bekleniyor.

Nokia T21 tablet, ekran kalem desteği ile piyasaya sürülüyor