Honor yeni bir akıllı kulaklık daha tanıttı!

Honor Earbuds 3 Pro

Mobile World Congress yani Mobil Dünya Kongresi’nin başlamasıyla birlikte, yeni ürünler de tanıtılmaya başlandı. İşte Honor Eearbuds 3 ve özellikleri…

Honor yeni bir akıllı kulaklık daha tanıttı! Dünyanın en önemli mobil teknoloji kongrelerinden biri olan ve her yıl İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenen Mobile World Congress (MWC) yani Mobil Dünya Kongresi, bu sene de dün itibariyle resmen başlamış oldu. Kongrenin ilk gününün öne çıkan isimlerinden biri ise, dünyanın ilk ateş ölçen tam kablosuz kulaklık modelini tanıtan Honor oldu.

Honor EarBuds 3 Pro ismiyle tanıtılan bu yeni nesil kulaklık, daha önce hiçbir tam kablosuz kulaklığın yapmadığı bir şey yapıyor ve kulaktan ateş ölçümü yapıyor. Üstelik bunu yaparken yanılma payı is 0,3 derece gibi son derece makul bir seviye.

Cihazın diğer özelliklerine baktığımız zaman ilk olarak 11 mm çapında çift sürücü desteği veren ve bunu yaparken de tiz seslerin kaybolmamasını için piezoelektrik tweeter desteği sunan çift kulaklık yapısını görüyoruz.

Honor Earbuds 3 Pro 1

Honor yeni bir akıllı kulaklık daha tanıttı!

Honor EarBuds 3 Pro ayrıca yapay zeka ile desteklenen aktif gürültü engelleme özelliğine de sahip. Bir kulaklıkta olmazsa olmaz olan su sıçrama, toz ve terlemeye karşı dayanıklılığını ise IP54 sertifikası ile garantiye almış.

Cihazın aynı anda iki farklı cihaza bağlanabilme, tek şarjla kendisi 6 saat kutusuyla birlikte 24 saat kullanılabilme, hızlı şarj desteği sayesinde 5 dakikalık şarj ile tam 2 saat kullanım imkanı sağlama gibi özellikleri de cabası.

Son olarak Honor EarBuds 3 Pro’nun fiyat bilgisine yer verecek olursak, resmi çıkış tarihi henüz açıklanmayan cihazın Avrupa satış fiyatı 199 Euro olarak duyuruldu.

OPPO 240W SUPERVOOC hızlı şarj teknolojisini tanıttı