Nokia 9 Çift Selfie Kamerasıyla Geliyor

Nokia 9 design Concept Creator 5

Bildiğiniz gibi HMD Global çok yakında Nokia markası taşıyan yeni bir telefon daha çıkarmaya hazırlanıyor. Nokia 9 adını taşıyan bu model son günlerde sık sık karşımıza çıkıyor. Daha önce gelen çeşitli sızıntılar sayesinde telefonun teknik özellikleri hakkında birçok detay ortaya çıktı. Bu detaylardan biri de telefonda 5 megapiksel selfie kamerası bulunacağıydı.

Nokia 9’un selfie kamerası beklentilerin altında kaldı

Selfie kamerasının telefonların en önemli satış noktalarından biri haline geldiği günümüzde Nokia 9’un 5 megapiksel ön kamerayla gelmesi hayal kırıklığı yaratmıştı. Ancak yeni gelen bilgiler bu hayal kırıklığını biraz da olsa azaltabilir. Çünkü telefon hakkında sızdırılan yeni bilgilere göre yeni Nokia modelinin 5 megapiksellik ön kamerası çift kameradan oluşacak.

HMD Global’ın yeni Nokia modelini önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde resmi olarak tanıtması ve kısa süre sonra da satışa sunması bekleniyor.

Bildiğiniz gibi HMD Global çok yakında Nokia markası taşıyan yeni bir telefon daha çıkarmaya hazırlanıyor. Nokia 9 adını taşıyan bu model son günlerde sık sık karşımıza çıkıyor. Daha önce gelen çeşitli sızıntılar sayesinde telefonun teknik özellikleri hakkında birçok detay ortaya çıktı.

Xiaomi Redmi Note 5 İptal Edildi