Xiaomi Redmi Note 5 İptal Edildi

Xiaomi Redmi Note 5 6

Bildiğiniz gibi Xiaomi merakla beklenen yeni akıllı telefonu Redmi 5’i 7 Aralık’ta piyasaya sürdü. Telefonun daha büyük boyutlu versiyonunun da kısa süre sonra satışa çıkması bekleniyordu. Xiaomi Redmi Note 5 adını taşıyan bu telefon son dönemde sık sık karşımıza çıkıyordu. Çeşitli sızıntılar ve söylentiler ile telefon hakkında birçok detay ortaya çıktı.

Xiaomi Redmi Note 5 yerine Redmi 5 Plus

Ancak görünen o ki tüm o bekleyiş boşunaymış. Çünkü Xiaomi’nin Redmi Note 5’i satışa çıkarma gibi bir planı yok. Çinli telefon üreticisinin, kısa süre önce resmen duyurduğu Xiaomi Redmi 5 Plus ile yetineceği ve Redmi 5’in bir başka büyük versiyonunu çıkarmayacağı söyleniyor. Xiaomi’nin bundan sonra da Note serisinden yeni model çıkarmayı planlamadığı gelen iddialar arasında.

Xiaomi Redmi 5 Plus’ın teknik özellikleri arasında Snapdragon 625 yonga seti, 3 veya 4 GB RAM, 32 veya 64 GB depolama alanı, 12 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. Telefonun RAM ve depolama alanı kapasitesine göre 150 veya 195 dolara satılıyor.

Xiaomi Redmi Note 5 yerine Redmi 5 Plus

Samsung Galaxy S9+ Performansıyla Etkilemeyi Başardı