Nokia 9 Performans Testinde Görüldü

Nokia 9

HMD Global’in bu yıl çıkaracağı Nokia telefonların başında gelen Nokia 9 bugün Geekbench performans testinde görüldü. Telefon Snapdragon 835 işlemci ve 4 GB RAM ile geliyor.

Nokia markası taşıyan telefonları çıkaran HMD Global, bu yıl birçok yeni telefon çıkarmayı planlıyor. Bu telefonlar arasında şirketin yeni üst segment telefonu Nokia 9 da yer alıyor. Çok yakında resmen tanıtılması beklenen telefon son haftalarda sık sık karşımıza çıkıyor. Nokia’nın yeni telefonu bu kez de performans testinde.

Nokia 9 bugün Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench’in paylaştığı bilgiler telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detayları ortaya çıkardı. HMD Global TA-1052 kod adıyla teste sokulan telefon Snapdragon 835 işlemci ve 4 GB RAM ile geliyor. 5.5 inç QHD ekrana sahip telefonun arka tarafından 13 megapiksel + 13 megapiksel çift kamera bulunacak.

Daha önceki performans testlerinde Nokia 9, 6 GB RAM ile görülmüştü. Bu da HMD Global’in telefonu birden fazla seçenekle satışa çıkaracağı şeklinde yorumlandı. Telefonun bir 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip versiyonu, bir de 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu olacağı gelen bilgiler arasında.

Dünyada En Hızlı Mobil İnternet Hangi Ülkede?