Instagram’da Hashtag Takip Etme Dönemi Başlıyor

instagram logo

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından Instagram, her geçen yeni bir özellikle karşımıza çıkıyor. Uygulamaya bu kez de hashtag takip etme özelliği eklendi. Kullanıcıların ilgilerini çeken başlıkları takip etmelerini kolaylaştıracak bu yeni özellik ilk olarak iOS’ta görüldü. Uygulamanın iOS için geçtiğimiz günlerde yayınlanan Version 27.0 adlı sürümü bu özelliği beraberinde getirdi.

Instagram’ın iOS versiyonu şimdiden bu özelliğe kavuştu

Uygulamalarını güncelleyen iPhone ve iWatch kullanıcıları bundan sonra Instagram’da hashtag takip edebilecek. İlginizi çeken hashtag’leri takip etmek için tek yapmanız gereken beğendiğiniz hashtag’in üzerine tıklamak. Gelen yeni özellik sayesinde hashtag’in yanında yeni bir pencere açılacak ve bu pencereden hashtag takip seçeneğini seçebileceksiniz.

Bir hashtag’i takibe aldıktan sonra akışınızda takip ettiğiniz kişilerin ve sayfalarının paylaşımlarının yanı sıra bu hashtag’i içeren paylaşımlar da çıkacak. Aynı şekilde hikayeler kısmında da takip ettiğiniz hashtag’leri içeren paylaşımlar görünecek.

Bu yeni özellikle birlikte kullanıcılara ilgilerini çekecek daha çok video, fotoğraf ve kişi keşfetme imkanı sunulacağı ifade ediliyor.

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından Instagram, her geçen yeni bir özellikle karşımıza çıkıyor. Uygulamaya bu kez de hashtag takip etme özelliği eklendi. Kullanıcıların ilgilerini çeken başlıkları takip etmelerini kolaylaştıracak bu yeni özellik ilk olarak iOS'ta görüldü.

Xiaomi Redmi Note 5 İptal Edildi