Glass zirvedeki yerini korudu

glass 1

Night Shyamalan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Glass, ABD’de ikinci haftasında da en çok izlenen film olmayı başardı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Unbreakable ve Split filmlerinin devamı niteliğinde olan Glass ikinci hafta sonunda da ABD’de en çok izlenen film olmayı başardı. M. Night Shyamalan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda Bruce Wills, Samuel L. Jackson ve James McAvoy gibi isimler yer alıyor.

Glass, Unbreakable ve Split filmlerinin ana karakterlerini bir araya getiriyor.

Film geçtiğimiz hafta sonu 19.049 milyon dolarlık hasılata imza attı. Bu rakamlarla birlikte Glass dünya genelinde 162.68 milyon dolarlık hasılata erişmiş oldu.

Aslına bakılırsa bu hasılat öyle abartılı bir miktar değil. Fakat 20 milyon dolara mal olan bir yapım için 162 milyon dolarlık hasılar, oldukça muazzam diyebiliriz.

Geçen hafta en çok izlenen filmler

Glass’ın zirvede yer aldığı haftada The Upside 12.24 milyon dolarlık hasılatla 2. sırada kendine yer buldu. DC’nin süper kahraman filmi Aquaman 7.35 milyon dolarla geçtiğimiz haftanın en çok izlenen 3. filmi oldu.

Vizyona yeni giren filmlerden biri olan The Kid Who Would be King, açılış haftasında 7.25 milyon dolarlık hasılata imza attı.

Sony imzası taşıyan animasyon filmi Spider-Man Into the Spider-Verse ise 5. hafta sonunda 6.150 milyon dolarlık hasılatla en çok izlenen 5. film oldu.

Netflix Resident Evil dizisi üzerinde çalışıyor