Netflix, rakiplerini altı Oscar ile geride bıraktı

Netflix, oscar

Netflix, diğer tüm akış hizmetlerini geride bırakarak altı Oscar kazandı. İşte tüm detaylar.

Netflix geceye damgasını vururken Apple TV+ tek bir ödül aldı. Ancak törene En İyi Yönetmen ve En İyi Film ile birlikte yedi ödül alan Her Şey, Her Yerde Hepsi Bir Anda filmi geceye damgasını vurdu. Klasik Birinci Dünya Savaşı kitabının Almanca versiyonu olan All Quiet on the Western Front, En İyi Uluslararası Film, En İyi Sinematografi, En İyi Yapım Tasarımı ve, En İyi Orijinal Müzik dallarında Oscar kazandı.

Netflix, rakiplerini altı Oscar ile geride bıraktı

Netflix aynı zamanda Guillermo del Toro’nun DreamWorks, Sony Pictures ve Pixar gibi köklü stüdyoların rekabeti göz önüne alındığında oldukça başarılı olan Pinokyo filmiyle En İyi Animasyon Filmi ödülünü de evine götürdü. Bu arada Apple TV+, The Boy, the Mole, the Fox ve the Horse ile En İyi Kısa Animasyon Filmi Oscar’ını kazandı.

Her Yerde Her Yerde Bir Anda En büyük Oscar’ları eve götürdü. En İyi Kadın Oyuncu (Michelle Yeoh), En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Ke Huy Quan), En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Jamie Lee Curtis), En İyi Yönetmen (Daniels) ve En İyi Film ödüllerini aldı. Gecenin öne çıkanları belki de Ke Huy Quan ve En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan ilk Asyalı Michelle Yeoh’un duygusal konuşmalarıydı.

Galaxy S23 Serisi için büyük bir kamera güncellemesi gelecek