Netflix’in Cyberpunk dizisinden yeni fragman

Cyberpunk Edgerunners

Netflix’in Cyberpunk 2077 ile aynı evrende geçen anime dizisi Cyberpunk: Edgerunners’tan yeni bir fragman daha yayınlandı.

The Witcher serisiyle tanıdığımız CD Projekt Red’in geliştirdiği Cyberpunk 2077, son yılların en heyecanla beklenen oyunlarından biriydi. Ancak çıkışının ardından son yılların en büyük hayal kırıklıklarından birine dönüştü. Cyberpunk 2077 beklenen etkiyi yaratamadı belki ama bu seriyi yeniden popüler hale getirmiş oldu. Bu popülariteden faydalanmak isteyen CD Projekt Red stüdyosu da oyun ile aynı evrende geçen bir anime dizisi hazırladı. Cyberpunk: Edgerunners adını taşıyan bu anime dizisi, önümüzdeki ay Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Yayın tarihi yaklaşan Edgerunners için tanıtım çalışmalarına hız veren Netflix, merakla beklenen anime dizisinden yeni bir fragman daha yayınladı. İçerdiği şiddet ve cinsellik görüntülerinden dolayı +18 yaş sınır olan bu fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Bugün yayınlanan fragman gibi anime dizisi de yetişkinlere yönelik bir dizi olacak.

cyberpunk edgerunners 2

2020’de çıkan oyunla aynı dünyada geçen Edgerunners, 10 bölümden oluşuyor ve teknolojiye bağımlı, şiddet dolu Night City’de hayatta kalmaya çalışan David’i takip ediyor. Sokaklarda yaşayan bir çocuk olan David, Lucy adlı bir hacker ile yolları kesiştikten sonra bu acımasız şehirde hayatta kalabilmek için Edgerunner olarak bilinen bir paralı askere dönüşmeye karar veriyor.

Edgerunners’ın arkasında daha önce Kill la Kill ve Promare gibi animelere imza atan Studio Trigger stüdyosu var. Yayınlanan fragmanlarıyla merak uyandıran anime dizisi, 13 Eylül’de başlıyor.

Yeni Mafia oyunu duyuruldu