JBL Tour Pro 2 kulakiçi kulaklıkları tanıtıldı

j2

Bir süredir kulaklık sektöründe çıkması beklenen JBL Tour Pro 2 nihayet tanıtıldı. Kulakiçi kullaklıkları fiyatı ise 249 dolar olarak belirlenmiş durumda.

JBL Tour Pro 2 kablosuz kulaklıkları bir önceki modeli olan Tour Pro Plus’a göre birçok yenilikle geliyor, ayrıca bir diğer kulaklığı olan ANC’ye sahip (Aktif gürültü önleme) Tour One M2’yi de duyurdu.

JBL Tour Pro 2

JBL Tour Pro 2’nin, şarj kutusunda LED dokunmatik ekranlı kontrol paneli bulunan ilk kablosuz kulaklık olarak kullanıcılara sunulacak. Bu LED ekran ile beraber, kullanıcının müzik çalması, arama alması, kulaklıkları ayarlaması mesaj ve bildirim seçeneklerini ayarlayabilmesi sağlanacak.

1,45” LED ekran, akıllı saat arayüzüne benzerlik gösteriyor ve kullanıcının akıllı telefon dışında pek çok aktivite yapmasına olanak sağlıyor. Tour Pro 2, uyarlanabilir gürültü önleme, Bluetooth 5.3 LTE uyumluluğu, 10 mm sürücüler ve genel olarak 40 saate kadar çalma süresi sunar. JBL Tour Pro 2 kablosuz kulakiçi kulaklıklar, önceki modele göre birkaç gözle görülür iyileştirmeye sahip ancak yine de Tour Pro Plus’ın altı mikrofon kurulumunu koruyor.

jjj

JBL ayrıca JBL Pro tarafından ayarlanan sürücüler, Bluetooth 5.3 bağlantısı ve ANC aktif ile 30 saate kadar aktivite ile gelen Tour One M2 kablosuz kulaklıklarını duyurdu. Ayrıca, 10 dakikalık şarj ile 5 saatlik güç sağlayan hızlı şarj etme işlevine sahip. İki model Ocak 2023’ten itibaren Siyah ve Vine renk seçenekleriyle satışa sunulacak. JBL Tour Pro 2’nin fiyatı 249€ (~249$), Tour One M2’nin fiyatı ise 299€ (~299$) olacak. 

Üç kameralı Galaxy A04s piyasaya sürülüyor