Netflix heyecan verici yeni yapımını duyurdu!

Netflix heyecan verici yeni yapımını duyurdu!

Cameron Diaz, yeni bir Netflix orijinal filminde Jamie Foxx ile birlikte rol almaya hazırlanıyor. İşte tüm detaylar.

Foxx, kendisi, Diaz veTom Brady arasındaki sesli görüşmeyi içeren bir tweet paylaşarak yaklaşan yapımdan söz etti. Bir basın açıklamasında Netflix, Horrible Bosses’un yönetmeni Seth Gordon tarafından yönetilen, üretilen ve yazılan bir aksiyon-komedi olması dışında yaklaşan film hakkında fazla bir şey açıklamadı. Filmde Beau Bauman yapımcı olarak görev yapacak ve Komşular’dan Brendan O’Brien senaryoya yardım edecek. Şirket, filmin prodüksiyonun bu yıl içinde başlayacağını söyledi.

Netflix heyecan verici yeni yapımını duyurdu!

Diaz en son Foxx’un da rol aldığı Annie’nin 2014’teki yeniden çevriminde yer almıştı. Çift daha önce 1999 spor draması Any Given Sunday’de de rol almıştı. Yayın akışı devinin şu anda ABD ve Kanada’da 74,58 milyon ve dünya çapında yaklaşık 222 milyon abonesi varken, platform 2022’nin ilk çeyreğinde abone kaybettiğini bildirdi. Mayıs ayında yapılan bir anket, 3,6 milyon kişiyle daha fazla uzun vadeli abonenin Netflix’ten ayrıldığını ortaya koydu.

Netflix yeni aboneleri cezbetmeye bakarken, Diaz ve Foxx kadar büyük isimlere sahip bir film bunu yapmaya yardımcı olabilir. Netflix’in Jamie Foxx’un da yer aldığı Project Power, 2020’de yayınlandığında 75 milyon izleyiciye ulaşmayı başardı. Geçen yıl şirket, Dwayne Johnson, Gal Gadot ve Ryan Reynolds ile Red Notice yayınladı ve ayrıca önümüzdeki ay The Gray Man vizyona girecek.

Volkswagen, ID. AERO adlı konsept otomobilini tanıttı