Netflix yeni bir mobil oyun daha yayınlıyor

Netflix mobil oyun

Netflix, mobil oyunlarına bir yenisini daha ekliyor. Nailed It! adlı yemek programından uyarlanan mobil oyun, 4 Ekim’de yayınlanacak.

Özellikle son dönemde yaşadığı finansal sıkıntılar, Netflix’in farklı gelir kapıları açmasının ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi. Bir süredir bu durumun farkında olan Netflix, geçtiğimiz yıl oyun alanına girerek dizi ve film alanı dışına ilk adımını atmış oldu. Kullanıcılarına sunduğu oyunların sayısını hızla arttırmaya devam eden şirket, son aylarda çok sayıda yeni oyun yayınladı.

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan bilgiler, bu oyunların pek de ilgi görmediğini gösterse de şirket yeni oyunlar çıkarmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız gibi Apptopia tarafından yapılan araştırma, Netflix kullanıcılarının yüzde 1’inin bile bu oyunları oynamadığını ortaya çıkarmıştı. Bu rakamın zamanla yükseleceğini umut eden şirket, çok yakında Nailed It! adını taşıyan yeni mobil oyununu da abonelerine sunacak.

nailed it 2

Nailed It! Baking Bash adlı mobil oyun, adından da anlaşılacağı üzere aynı adlı Netflix programının bir uyarlaması. Bildiğiniz gibi Nailed It!, yakında yedinci sezonu yayınlanacak olan bir yemek programı. Nailed It!’in 7. sezonu 5 Ekim’de izleyici ile buluşacak. Nailed It! Baking Bash adlı mobil oyun ise bundan bir gün önce, yani 4 Ekim’de platforma eklenecek.

Oyun, Hollanda merkezli Paladin Studios tarafından geliştirildi. Baking Bash’te oyuncular, farklı temalara sahip pastaları hızlıca pişirip, boyayıp, süsleyerek mini oyunlara katılacak. Oyunda aynı zamanda bir multiplayer modu da bulunuyor. Bu modda oyuncular arkadaşlarıyla pasta yapma konusunda yarışabiliyor.

Terra Luna’nın yaratıcısı: “Kaçmıyorum ama teslim de olmam”