Spotify günlük ve haftalık abonelik fırsatı sunacak

Sesli kitap piyasası

Çevrimiçi müzik alanında oldukça iyi bir yükseliş yakalayan Spotify, günlük ve haftalık abonelik fırsatı ile geliyor. İşte konuyla alakalı merak edilen bütün detaylar.

Bugün yapılan bir duyuruya göre Spotify, günlük ve haftalık abonelik fırsatı ile kullanıcılarını memnun etmeye çalışacak. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre, son derece uygun fiyatlı tarifeler ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Normal şartlarda da aylık abonelik ücreti aslında pek fazla değil.

Spotify Premium Mini olarak adlandırılan bu yeni sistem ile birlikte, kullanıcılar eğer isterlerse günlük veya haftalık Premium paket alabiliyorlar. Böylece sadece ihtiyaçları olduğunda Premium fırsatlarından yararlanma imkanları ortaya çıkıyor. Bugüne kadar ilk defa bir çevrimiçi müzik uygulaması böyle bir karar aldı.

Spotify yeni abonelik fırsatları sunacak

Gelen son detaylara göre platforma günlük premium abonelik ile kayıt olanlar, hemen sonrasında her gün için sadece 75 kuruş ödeyecekler. Haftalık abonelik yapanlar ise 2,50 TL ödeme yaparak üye olabilirler.

Spotify günlük ve haftalık abonelik

Özellikle son dönemlerde bazı kullanıcıların sadece günlük ve haftalık kullanım talebinde bulunması böyle bir konuyu gündeme getirmişti. Çevrimiçi müzik platformları içerisinde en esnek olanı hiç şüphesiz Spotify. Bu nedenle abonelik sistemleri de dahil olmak üzere neredeyse bütün konularda çeşitli toleranslar gösterebiliyor.

Bu çevrimiçi müzik uygulamasını kullanmak istiyorsanız, günlük veya haftalık abonelik yerine aylık sistemi öneriyoruz. Eğer günlük veya haftalık ücret öderseniz daha pahalıya gelecektir. Hindistan parası ile belirlenen bu fiyatlar, elbette Türkiye’de bir miktar daha yüksek olacaktır.

Peki siz bu çevrimiçi müzik uygulamasını günlük veya haftalık kullanmayı düşünüyor musunuz? Cevabınızı yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.