NBC Netflix ile rekabet için ücretsiz abonelik verecek

nbc netflix

ABD’li dev yayın kuruluşu NBC Netflix ile rekabet için kendi online yayın servisi Peacock’u hayata geçireceğini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Şimd Peacock servisi hakkında detaylar gelmeye başlıyor.

Stream yayın kanalları arasındaki rekabet giderek büyüyor.

NBC Netflix ile kozlarını ücretsiz abonelerle paylaşacak

Apple kendi servisi Apple TV+’yı tam hızla yayına hazırlarken, HBO Game of Thrones ayarında yeni prodüksiyonlarla rekabette güç kazanmaya çalışıyor.

Disney Star Wars gibi güçlü marklarıyla son derece güçlü gelirken, Netflix ise zayıf kalan içerik kalitesine çözüm arıyor.

Şimdi ise NBC, yeni duyurduğu Peacock servisinde ücretsiz abonelik seçeneği bulunacak. Kullanıcılar reklamsız ve ücretsiz abonelik seçeneğinin yanında ücretsiz ve reklamlı abonelik seçeneğine de sahip olacak.

Öte yandan NBC kullanıcıları ücretli aboneliğine teşvik etmek için ücretli abonelere özel içerik de sunacak. Bu içeriklere sadece ücretli aboneler erişebilecek.

Red Dead Redemption 2 PC çıkış fragmanı yayınlandı

Netflix’in ise rakiplerinin bu güçlü çıkışlarına karşı nasıl bir plan hazırladığı bilinmiyor. Muhtemelen Netflix’in de yakında büyük bombalar patlattığına şahit olacağız.

nbc netflix