Netflix Tomb Raider ve King Kong anime versiyonlarını duyurdu!

Netflix Tomb Raider ve King Kong anime versiyonlarını duyurdu!

Netflix, çarşamba günü yaptığı duyuruda Tomb Raider ve King Kong animelerini bünyesine dahil edeceğini duyurdu. Oyundan uyarlanan Raider anime serisi, oyunla bağlantılı olarak benzer bir senaryoya sahip.

Netflix’in basın açıklamasına göre anime, Tomb Raider anime serisi, en son yeniden başlatılan video oyunu üçlemesinin devamı olarak karşımıza çıkacak. Dizi, oyunun ikonik ana karakteri Lara Croft’u daha heyecanlı ve daha tehlikeli maceralar arayıp dünyayı dolaşırken takip edecek. Hollywood Reporter’a göre anime serisinin 2018 yapımı film ile herhangi bir bağlantısı olmayacak.

Tomb Raider animasyon serisini, The Witcher: Blood Orange’un da yazarı olan Tasha Huo yazıyor. Huo aynı zamanda serinin yapımcısı olarak karşımıza çıkıyor. Lara Croft ile en son buluşmamız 2018’de Tomb Raider isimli filme karşımıza çıkmasıyla olmuştu. Anime serisinin seslendirme sanatçıları kim olacak henüz kesin değil. Hakkında az şey bilinen seri hakkında net bir çıkış tarihi de henüz verilmedi.

Netflix Tomb Raider ve King Kong anime versiyonlarını duyurdu!

Netflix ayrıca, Skull Island ismiyle karşımıza çıkan Kong: Skull Island’ın anime versiyonunu da bünyesine ekliyor. Godzilla vs. Kong filminin fragmanının yeni yayınlanmasının ardından gelen haber hayranları sevindiriyor. Dizi, hikayenin geçtiği gezegende yaşayan diğer tarih öncesi olayları anlatacak. Dizinin senaryosunu, Underwater yazarı Brian Duffield yazıyor. Duffield aynı zamanda serinin yapımcılığını yürütüyor. Hayranlar iki yapım için de şimdiden heyecanlı. Yapımlar The Witcher kadar başarı sağlayabilecek mi göreceğiz.

İkinci el otomobil fiyatları düştü mü? Yeni bir açıklama yapıldı